Inside Procurement

 

Procurement is een zaak van het hoofd én van het hart. Van passie voor zakendoen. Aandacht voor duurzaamheid. En van een strategische blik op de lange termijn. In je eigen organisatie, maar ook bij je leveranciers en klanten. Want succes, dat maak je samen.

Nevi biedt een breed perspectief op dit uitdagende vakgebied. Gevoed door visies en inzichten uit bedrijfsleven, publieke sector, onderwijs en wetenschap bundelen en duiden wij alle facetten van procurement. Zo wordt de impact glashelder. Wij delen die diepgaande kennis in ons unieke netwerk van inkoopprofessionals die elkaar inspireren en stimuleren. In doelgerichte opleidingen, trainingen en evenementen die jou en je organisatie verder helpen. En in innovatieve krachtenbundelingen met maatschappelijke en commerciële partners.

Nevi verbindt en creëert daarmee meerwaarde voor iedereen. Gezamenlijk maken we ons fascinerende vak, de business én de wereld een stukje mooier.

Inside Procurement

Samen beschikken we over veel waardevolle kennis, kunde en ervaring. Een groot deel van onze kennis blijft helaas onbenut, omdat we die niet (voldoende) delen. Die kennis blijft in onze hoofden zitten …

Inside Procurement is hét kennisnetwerk voor inkoop-, contract- en supplymanagement. In Inside Procurement ontmoet je vakgenoten en experts. Samen delen we kennis, kunde, ervaringen en andere waardevolle informatie met elkaar. Samen creëren we kennis die enorm waardevol is voor iedereen. Want daarmee kunnen wij efficiënter werken en sneller onze doelen halen.

Stel jouw vraag aan je vakgenoten in de community, doe dat één-op-één of vind een collega of expert die jou verder kan helpen. Lanceer samen met anderen een community groep en deel waardevolle informatie met elkaar.

Community Missie

Het is onze ambitie om samen het grootste online inkoopkennisnetwerk te bouwen, te zijn en te blijven. In Inside Procurement komen inkoop-, contract- en supplymanagement professionals samen met hun gezamenlijke kennis, kunde en ervaring. Iedereen met interesse in het inkoopvak, is van harte welkom.

Samen delen we waardevolle kennis, kunde en ervaring. Samen verrijken en creëren we kennis, zodat die nóg waardevoller wordt. Voor jezelf én voor anderen. Zo kunnen we allemaal beter, gemakkelijker en efficiënter werken en onze doelen halen.

Samen leveren we een bijdrage aan maatschappelijke vraagstukken. Zo maken we impact. Vraag en aanbod komen samen en door onze kennis te delen en te verrijken, leren we van elkaar. Zo helpen we elkaar. En door de kracht van ons gezamenlijke netwerk, maken we samen nóg meer impact.

Zo maken we samen ons vak, onze business én de wereld een stukje mooier.

Daarom lees je op onze homepage het volgende: “Ontwikkel je inkoopkennis. Vind antwoord op jouw vragen. Deel goede ideeën en best practices met jouw vakgenoten. Leer van anderen en werk samen aan oplossingen die jou, je vakgenoten en dus het inkoopvak verder helpen. Succes maak je samen. Kom binnen!”

Community Visie

Nevi is er om het inkoopvak naar een hoger niveau te brengen voor het individu, organisaties én de maatschappij. Dat doen wij door het verbinden en creëren van meerwaarde. Voor iedereen die zich bezighoudt met het inkoopvak.

Het grootste deel van die meerwaarde draait om kennis; iedereen in ons netwerk heeft waardevolle kennis, kunde, ervaring en informatie. Helaas blijft een groot deel van die kennis onbenut, omdat die kennis niet (voldoende) wordt gedeeld. Die kennis blijft in onze hoofden zitten ...

Daarnaast heeft Nevi veel kennis in huis en we stellen die kennis beschikbaar in verschillende vormen.

Verbinden en creëren van meerwaarde ontstaat door het combineren van de kennis in onze hoofden en de kennis die Nevi in huis heeft. Verbinden en creëren van meerwaarde wordt gefaciliteerd in Inside Procurement, in een veilige en vertrouwde omgeving.

Dat betekent, dat onze gezamenlijke kennis in Inside Procurement wordt ontsloten, op een manier dat deze kennis niet alleen vrij inzichtelijk is voor iedereen die zich bezighoudt met het inkoopvak, maar ook op zo'n manier dat deelnemers in Inside Procurement deze kennis gemakkelijk zelf kunnen verrijken.

Daarmee steunt Inside Procurement op twee pijlers: interne kennis uitdragen & externe kennis inbrengen. En op het kruispunt van die twee pijlers, ontstaat een derde pijler: samen deze kennis verrijken en zelfs kennis creëren.