Profielfoto van Kim Rikken

Kim Rikken

Uitlijning profielfoto

Organisatie: Presenter B.V.
Functie: Sr. client partner | business developer | bidmanager
Kennis over: Aanbesteden, Contractmanagement, Maatschappelijk Verantwoord Inkopen, Onderhandelen, Persoonlijke Ontwikkeling
Interesses: Aanbesteden, Contractmanagement, Digitalisering, Inkoopmanagement, Maatschappelijk Verantwoord Inkopen, Onderhandelen, Persoonlijke Ontwikkeling, Strategische Inkoop
Lid sinds: 02-08-2022

Over Kim

Als strategisch sparringpartner en commercieel verantwoordelijke help ik organisaties en hun contentteams helder te krijgen hoe zij zich kunnen ontwikkelen in strategie, organisatie en realisatie van online content. En omdat content mensenwerk is, kijken we bij Presenter vooral goed naar hoe we contentteams en hun contentorganisatie kunnen versterken op project- en interimbasis zodat de content beter werkt, voor een betere verbinding met de wereld.

Dat versterken van teams bij onze klanten doen we het liefst in nauwe en langdurige samenwerking. Dat levert voor ons en onze klanten de meeste waarde; we raken vertrouwd met elkaars werkwijzen en kernwaarden en het zorgt aan beide kanten voor continuïteit van 'de business'. Daarom werk ik als contract- en bidmanager ook graag mee aan het inrichten en afstemmen van lange termijn samenwerkingsafspraken met opdrachtgevers, bijvoorbeeld middels preferred supplierships en mantelovereenkomsten.

Daarnaast word ik altijd blij van ontwikkelingen in online marketing & communicatie. En dan gericht op hoe die ontwikkelingen voor ons bedrijf, onze mensen en onze klanten niet alleen nu maar ook in de toekomst van waarde zijn. Vanuit dat enthousiasme vervul ik de rol van business developer binnen Presenter en werk ik samen met onze collega's aan het ontwikkelen van nieuwe diensten en bedrijfsmodellen.

Mijn CliftonStrengths: Strategie - Ideeënvorming - Input - Prestatiegerichtheid - Actiegerichtheid

Bijdragen van Kim

Inloggen beheer