Ingeborg van der Vorm

Uitlijning profielfoto

Organisatie: Rijkswaterstaat
Functie: Initiator & Ontwikkelaar concept Groeituin Social Return
Kennis over: social return, sociale impact, sociale innovatie, Categoriemanagement, Contractmanagement, Maatschappelijk Verantwoord Inkopen, Persoonlijke Ontwikkeling
Lid sinds: 05-08-2021

Over Ingeborg

k leef met LEFF:
Leiderschap, Eigenaarschap, Fun & Focus.

Op geheel eigen wijze geef ik invulling aan de menselijke kant van duurzaamheid door mijn vormvrije aanpak met begrip voor de mens.
In verbinding met mijzelf deel ik mijn verhaal, inspireer ik anderen en haken professionals uit verschillende vakdisciplines aan. Een ieder doet mee en brengt de eigen competentie, kennis & ervaring en netwerk in.

Door op een andere manier samen te werken met collega’s, stakeholders en marktpartijen heb ik laten zien dat ik concepten ontwikkel die aansluiten bij domeinoverstijgende vraagstukken in de opdrachtketen.

Ik houd van uitdaging, ben creatief, heb veel startend vermogen en treed op als volwaardig gesprekspartner op strategisch, tactisch en operationeel niveau.

Anderen typeren mij als een energieke dwarsdenker, analytisch sterk in groepen, sociaal en maatschappelijk betrokken en verbind mensen en vakdisciplines.

Bijdragen van Ingeborg

Ingeborg van der Vorm heeft in totaal 2 items bijgedragen (waarvan 0 voor u toegankelijk).

GroepenDeelnemers
Inloggen beheer