Nieuws

Procurement Professionals helpen Oekraïne! Jij ook?

Help ook mee door jouw inkoop kennis en expertise te bundelen in Procure4Peace - de brug tussen Oekraïne en de Internationale Procurement Community.

Profielfoto van Harold Kip
15 maart 2022 | 1 minuut lezen

Procure4Peace is een 100% vrijwillig en non-profit initiatief, opgezet door Procurement Professionals over de gehele wereld. Zij werken samen met inkopers en docenten in Oekraïne die betrokken zijn bij het coördineren van hulp.

Procurement Professionals over de gehele wereld worden gevraagd om zich aan te sluiten om hun leverancierscontacten en procesexpertise te delen. Tegelijkertijd helpe Procure4Peace Procurement Professionals over de gehele wereld, met advies over de inkoop- en supply chain uitdagingen als gevolg van de situatie in Oekraïne.  

Malcolm Harrison - Group CEO van CIPS: "We moeten samenwerken om onze kennis en expertise te bundelen en ervoor zorgen dat supply chains blijven werken in een door oorlog geteisterd land."

Volodymyr Vorobey - Directeur van PPV Knowledge Networks, een Oekraïense economische ontwikkelingsorganisatie: "Wat we van Procure4Peace verwachten, is te weten waar de voorraad is en wie ons kan helpen."
 

Wat kun jij doen?

Check procure4peace.org en kijk bijvoorbeeld hoe jij een bijdrage kunt leveren met jouw kennis, kunde en expertise. Want de kracht van inkoop is groter dan je denkt.