Nieuws

Jouw eigen 'digitale' Nevi Ledenpas

Je hebt inmiddels jouw nieuwe Nevi Ledenpas vast wel ontvangen. Ik kreeg 'm twee weken geleden. Alleen ... ik ben niet zo van al die verschillende pasjes. Ik ben meer van de digitale middelen. Dat vind ik veel handiger en - in het kader van 'sustainability' - zo verbruiken we ook nog eens minder papier en/of plastic. Wel zo milieuvriendelijk. En eerlijk gezegd: ik raak die pasjes altijd kwijt en als je ze nodig hebt, kun je ze dus nergens vinden …

Profielfoto van Harold Kip
10 maart 2021 | 1 minuut lezen

Daarom heb ik Stocard op mijn telefoon. Een app waarmee je al je pasjes - van je (sport)vereniging, de bibliotheek, je AH Bonuskaart, Air Miles, et cetera - heel gemakkelijk, altijd bij de hand hebt. Want je hebt (zoals ik) je telefoon 90% van je tijd binnen handbereik. Toch?

Wellicht vind je het zelf ook wel handig?

Hieronder in een paar afbeeldingen een korte handleiding voor het gebruik van Stocard. En daarna heb je gewoon altijd je Nevi Ledenpas bij de hand. Want: ik kan mij voorstellen dat er wel eens om je lidmaatschapsnummer wordt gevraagd. En zeg nou zelf … weet jij die uit je hoofd? Ik zeker niet!

Stocard kun je downloaden in de Apple Appstore of Google Playstore. Een Windows versie is niet beschikbaar.

Voor het gemak heb ik ook meteen een mooi Nevi logo bijgevoegd. Dan kun je die zonder gehannes ook meteen toevoegen.

Handig?

Als je vragen of opmerkingen hebt, deel die dan gerust hieronder.