Nieuws

Community Facelift!

Succes maak je samen. Samen maken we ons fascinerende vak, de business én de wereld een stukje mooier.

Dat is precies wat we het afgelopen jaar gedaan hebben gedaan. Samen met inkoopprofessionals en Nevi collega's hebben we flink de handen uit de mouwen gestoken om Inside Procurement nog beter, relevanter en gemakkelijker te maken. Zodat het dé online ontmoetingsplaats wordt voor alle inkoopprofessionals in Nederland. Zodat het dé plaats wordt waar kennis, kunde en ervaring over inkoop-, contract- en supply chain management samenkomen. Voor jou. Door jou.

Profielfoto van Harold Kip
5 juli 2021 | 3 minuten lezen

Veranderen. Zowel professioneel als persoonlijk. Dat hebben we het afgelopen jaar allemaal - in meer of mindere mate - wel gedaan.

Dat hebben we bij Nevi natuurlijk ook gedaan. En ook Inside Procurement heeft mooie verandering ondergaan. We hebben geschaafd, geschuurd en gepolijst. Allemaal op basis van jouw input. We hebben jouw feedback gevraagd en geluisterd en gehandeld naar je antwoorden. Bijzonder waardevol! Met alle input hebben we Inside Procurement beter gemaakt. Beter, zodat we nu nog beter aansluiten op jouw  eisen en wensen. Beter, zodat jij je inkoopkennis nog beter en gemakkelijker ontwikkelt.

Nieuw platform

Ten eerste hebben we een ander platform gekozen. Een andere leverancier. Een andere techniek. Natuurlijk hebben we die keuze voor een andere leverancier gezamenlijk gemaakt; een echte leveranciersselectie. Door van leverancier te wisselen, sluiten we beter aan op jullie eisen en wensen. Als je het interessant vindt: Inside Procurement draait op het Yunits platform van Yard uit Utrecht. Daarmee zijn we in goed gezelschap; ook bijvoorbeeld de KNVB en de Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen (NVZ) draaien op Yunits.

Het nieuwe Inside Procurement is gemakkelijker te bedienen. Informatie en kennis is eenvoudiger te vinden. Vragen zijn gemakkelijker te stellen en het beantwoorden van vragen is minstens net zo gemakkelijk.

Thema's & Groepen

Vanaf vandaag zijn we georganiseerd in thema's en groepen. Thema's herken je wellicht van de inkoopthema's op nevi.nl. Thema's zijn een openbare verzameling van alle kennis, kunde en informatie die we hier met elkaar delen.

In groepen kun je samen met andere inkoopprofessionals gesprekken voeren rondom een bepaald onderwerp. Dit kan zijn op basis van regio (bijvoorbeeld Nevi Noord) of interesse/expertise gebied (bijvoorbeeld ICT Inkopers Zorg).

Groepen kunnen openbaar zijn of besloten. Je kunt zondermeer lid worden van en deelnemen in openbare groepen. Lidmaatschap van besloten groepen kun je aanvragen. Na goedkeuring van jouw lidmaatschap, kun je - net als in openbare groepen - deelnemen aan alle activiteiten in die groep. Alle activiteiten blijven onzichtbaar voor iedereen die geen lid is van een besloten groep; 'what happens in the group, stays in the group'. Naast open en besloten groepen, kunnen we nog 'geheime groepen'. Toegang tot die groepen zijn alleen op uitnodiging en zie je niet in het overzicht, tenzij je lid bent van zo'n groep.

Als je zelf een suggestie hebt voor een groep en als je bereid bent om 'de kar te trekken' voor die groep, kun je hier heel eenvoudig zelf een groep aanvragen.

Nieuws. Kalender. Vraag & Antwoord.

Een community bestaat voor en door haar deelnemers. Inside Procurement is daarop geen uitzondering. Hoewel we zo nu en dan een relevant Nevi nieuws met je zullen delen, is Inside Procurement geen marketingkanaal voor Nevi; daarvoor hebben we nevi.nl.

In Inside Procurement nodigen we jou van harte uit om je eigen inkoop-, contract-, en/of supply chain management nieuws te delen. En niet alleen relevant nieuws; ook evenementen die je organiseert. En zelfs evenementen die je niet zelf organiseert, maar wel bijwoont en waarvan je denk dat die ook interessant zijn voor jouw vakgenoten.

Heb je een waardevolle best practice die je (bijna) dagelijks hanteert? Of een waardevol document of sheet dat je regelmatig gebruikt? Deel dit dan met jouw branchegenoten. We hebben allemaal kennis. En we hebben allemaal wel ervaring. De een wat meer dan de ander. Voor jou is zo'n document of sheet wellicht een 'no-brainer', maar voor een van jouw collega's kan het een bijzonder waardevolle toevoeging aan zijn/haar dagelijkse werkzaamheden zijn!

Inspiratie & Motivatie.

Door kennis met elkaar te delen en met elkaar te verbinden, helpen we elkaar. Zo leren we van elkaar. Zo worden we beter, efficiënter en effectiever. Zo inspireren en motiveren we elkaar. Zo maken we samen, ons fascinerende vak, de business én de wereld een stukje mooier. En dat is precies waarvoor Inside Procurement is bedoeld! 

Succes maak je samen. Kom binnen.

Heb je vragen over Inside Procurement? Stel ze gerust hieronder of stuur mij een DM. Ik help je graag!