Nieuws

Nevi's Contractmanagementdag 2024: Stem nu en beleef de ultieme Unconference Masterclass Editie!

Welke thema's houden jou momenteel bezig als Contractmanagement professional?
Help mee een top tien samen te stellen door het invullen van de Poll.

Profielfoto van Ed de Rochemont
12 maart 2024 | 1 minuut lezen

Ben jij er ook bij op 15 april? Tijdens de 11e editie van Nevi’s Contractmanagementdag ben jij aan zet! Dit jaar introduceren we namelijk met trots de Unconference Masterclass Editie waarin je als deelnemer de regie neemt over je eigen leerervaring. Neem deel aan gesprekken die plaats vinden aan de verschillende tafels met maximaal 8 vakgenoten. Ga in gesprek over onderwerpen die voor jou op dit moment van belang zijn. Het doel is om samen oplossingen te vinden, thema's te onderzoeken, je professionele netwerk uit te breiden en samen vooruitgang te boeken.

Jouw stem telt!
We hebben al een selectie gemaakt van 18 onderwerpen. Door te stemmen op het onderwerp dat jou het meest aanspreekt, beïnvloed je de discussies tijdens de Nevi Contractmanagementdag. Vergeet niet je stem uit te brengen in de poll op de groep Nevi Contractmanagementdag 2024 op dit platform.

En als je het leuk vindt om op 15 april aan één van de tien Unconference tafels de rol van facilitator te vervullen, laat het mij dan even weten via een reactie op dit bericht of via mijn overige contactgegevens zoals deze in mijn profiel op IP te vinden zijn. 

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!

Groet,

Ed de Rochemont