Nieuws

Het laatste inkoopnieuws, lees je het eerst in de Nevi Online Community. Deel hier jouw eigen inkoopnieuws met je vakgenoten. Want voor een zo compleet mogelijk overzicht van al het Nederlandse - en zelfs internationale - inkoopnieuws, zijn jouw bijdragen bijzonder belangrijk.

Als je zelf een nieuwsbericht wil delen, kun je dat hier doen.

Nieuws

Deal! #5 2021

In deze editie zoomt Deal! in op duurzaamheid in het inkoopvak en de analyse jaarverslagen Top 30 Nederlandse bedrijven vanuit het inkoopperspectief.

Nieuws

Succes maak je samen. Kom binnen!

Inside Procurement is het resultaat van naar jou luisteren en aansluiten op jouw behoeften. Of je nu werkt als inkoper, CPO, Sourcing Manager, Contract Manager of welke functie dan ook in ons brede vakgebied.

Nieuws

Nevi Zuid: Inkoop, science fiction of rocket science?

Wat hebben we een enorm boeiende, inspirerende en motiverende middag gehad. Vanmiddag organiseerden we met Nevi Zuid voor het eerst in lange tijd weer eens een live evenement!

Nieuws

Korte Supply Chain video's

In mijn zoektocht naar boeiende en interessante content die ik met je zou kunnen delen, kwam ik op het spoor van FlexU - een serie korte Supply Chain video's van Flexport. Wellicht vind jij ze ook interessant?

Nieuws

Community Facelift!

Het afgelopen jaar hebben we samen met inkoopprofessionals en Nevi collega's Inside Procurement - de Nevi Online Community - nog beter, relevanter en gemakkelijker gemaakt. Lees hier wat het resultaat is.

Nieuws

Deal! #4 2021

Deze maand in Deal!: het thema arbeidsmarkt en hoe het economisch herstel begint na corona. Plus een interview met Stientje van Veldhoven over hoe de basis voor een circulaire economie is gelegd.

Nieuws

Nieuwe Nevi Ledenraad

We zijn blij met en trots op de nieuwe Nevi Ledenraad. De nieuwe afgevaardigden denken de komende drie jaar mee over nieuwe ontwikkelingen bij Nevi, in de markt en in ons prachtige vakgebied,

Nieuws

Deal! #3 2021

Hoe maak je meer impact met aanbestedingen? Hoe wordt de bouw, een maakindustrie? Je leest het in Deal! nummer 3 van 2021.

Nieuws

Deal! 2021 #2

Hoe kun je succesvol samenwerken in de zorg en welke mythes zijn er over de lithiumionbatterij? Je leest het online in de tweede Deal! van 2021! Daarnaast vind je in de Deal! van deze maand de volgende...

Nieuws

Jouw eigen 'digitale' Nevi Ledenpas

Als je lid bent van Nevi, heb je ook een Ledenpas. Die heb je wellicht in je portemonnee. Maar je kunt 'm ook in je telefoon zetten. Lees hier hoe je dat heel gemakkelijk doet.

Nieuws

Deal! 2021 #1

In de eerste Deal! van 2021 is er uitgebreid aandacht voor de inkoopstrategie van vaccins tegen corona. Daarnaast vind je informatie over contractmanagement bij Nederlandse gemeenten, een interview met...

Nieuws

Bericht van Jeroen Harink

Een boodschap van Nevi Directeur @Jeroen Harink: "Nevi...

Nieuws

Herbezinning van de Supply Chain?

Jasper van Kuijk in Volkskrant: tijd voor herbezinning van de supply chain; efficiënt versus robuust. Kijken jullie ook met andere ogen naar de supply base? De positieve ontwikkelingen (we gaan het...

Nieuws

Contractmanagementdag uitgesteld

Vanwege de vernieuwde richtlijnen rondom het coronavirus heeft Nevi besloten om de Nevi Contractmanagementdag van 19 maart 2020 in de Jaarbeurs, Utrecht te verplaatsen naar woensdag 7 oktober 2020 in de...

GroepenDeelnemers
Inloggen beheer