Evenement

Wat alle inkoopprofessionals moeten weten over voedsel en meer

18
mei
Woensdag 18 mei 2022
13:00 until 18:00
Bijeenkomst
Profielfoto van Saskia Dun
1 minute read

@Bart Vos nodigt je uit op een inspirerende locatie; Brightlands Greenport Campus in Venlo. Gratis toegankelijk voor alle Nevi leden én niet leden. We gaan het die middag hebben over waar we allemaal dagelijks mee te maken hebben; de rol en het belang van voeding. Dat is een speerpunt voor de regio Noord-Limburg, maar zeker ook voor inkoopprofessionals. Hoe duurzaam is onze voeding eigenlijk? En hoe zit het met voedselveiligheid? En hoe kunnen we verspilling van voedsel in ketens reduceren? Dit is een selectie van thema’s die 18 mei aan bod zullen komen in diverse lezingen en posterpresentaties van studenten. Én met een praktijk case uit het Zuyderland ziekenhuis. Kom ook naar het op de Greenport campus gevestigde Brightlands Institute for Supply Chain Innovation (BISCI)! Ook introducees zijn van harte welkom.

Programma

13:00 uur: Ontvangst met koffie & vlaai

13:30 uur: Opening door dagvoorzitter @Bart Vos

14:00 uur: 'Duurzame voeding bij het Zuyderland Ziekenhuis' door Herbert Geradts.

14:30 uur: 'Consumentengedrag in voeding en het marketing perspectief' door Kelly Geyskens. 

15:00 uur: Actieve sessie; onder genot van koffie/thee rondlopen langs studenten. Zij presenteren hun projecten over Artificial Intelligence, Food safety, Marketing, Food ketens, Food waste. Onder leiding van Pauline van Beuzekom en Silke Herold.  

15:45 uur: 'Foodclaims, keurmerken, waste, duurzaamheid; food for thought!' door Alie de Boer. 

16:20 uur: Afsluiting onder leiding van @Bart Vos

16:40 - 18:00 uur: Netwerkborrel

Een korte introductie kun je hieronder zien. Of op youtu.be/X2yW1FOEEDA.

Presentaties & Foto's

Als je alle presentaties en foto's wil terugkijken, meldt je dan aan voor de groep Nevi Zuid en klik daar vervolgens op Documenten

 

Participants

You must be logged in to see who has signed up and/or to sign up yourself. (A href context)