Spoorwegmuseum

Op 15 april 2024 bundelen Nevi en Crics hun krachten om de 11e editie van de Nevi Contractmanagementdag te organiseren - een niet te missen evenement voor iedereen die actief is in het vakgebied van contract- en leveranciersmanagement. Dit jaar is het thema 'Contractmanagement in beweging: flexibel, strategisch, holistisch' en we presenteren met trots de Unconference Masterclass Editie!

Waarom deelnemen aan de Nevi CMD24?

  • Doorleef de beweging; duik in de wereld van flexibel, strategisch en holistisch contractmanagement. Leer hoe je mee kunt bewegen met de snel evoluerende omgeving.
  • Unieke masterclasses; dit jaar pakken we het anders aan! Laat je inspireren door vooraanstaande sprekers die hun inzichten delen. Bekijk hieronder welke namen op de agenda staan.
  • Onze Unconference tafels bieden een dynamische leeromgeving waar deelnemers zelf de agenda bepalen. Interactie staat centraal, en jij hebt de regie! Prof. dr. ir. Wendy van der Valk (bijzonder Nevi hoogleraar Inkoop & Leveranciersmanagement aan de Universiteit Tilburg) faciliteert je hierbij.


Reserveer tijdig jouw plek voor de Nevi CMD24 - De Unconference Masterclass Editie! Er zijn maximaal 450 tickets beschikbaar.

Voor meer informatie zoals het programma & de mogelijkheid tot inschrijven op basis van een aantrekkelijke early bird korting tot eind februari ga naar de inschrijfpagina op Nevi.nl 

Adres: Mailiebaanstation 16
3581 XW Utrecht
Nederland

Spoorwegmuseum

Mailiebaanstation 16
3581 XW Utrecht
Nederland