Inside Procurement

Welkom bij Inside Procurement. De community van, voor en door inkoopprofessionals. De community waar jij jouw inkoopkennis ontwikkelt. De community verbindt je met experts en vakgenoten. Zowel on- als offline. Zo leer je van elkaar en werk je aan oplossingen die jou, je vakgenoten en dus ons prachtige inkoopvak verder helpen.

Hoe werkt het?

Klik op Aanmelden en maak gratis een account aan. Met een account heb je ook toegang tot ons kennislab. Bij Inside Procurement vind je antwoord op jouw vragen en deel je kennis met vakgenoten. Onder Thema’s vind je alle kennis en ervaring. Zo blijf je op de hoogte van de door jou ingegeven interesses. Zoals bijvoorbeeld interessante ontwikkelingen op het gebied van digitalisering.

Bij Inside Procurement

  • ontmoet je vakgenoten
  • ontwikkel je je inkoopkennis
  • gratis en vrij van advertenties

Deel je kennis, kunde en ervaring met andere deelnemers in Groepen. Deze zijn besloten. Om je aan te sluiten bij een groep, vraag je toegang aan. In een groep deel je jouw nieuws, evenement of vraag alleen met de groepsleden. Andere deelnemers buiten de groep zien dit niet.

Zoek een inkoopexpert en kom in contact met je vakgenoten. Honderden anderen gingen je al voor. Inside Procurement is 24/7 bereikbaar. Op je desktop, maar ook 0p je telefoon via de Inside Procurement App. De community in je broekzak. Sluit je aan bij Inside Procurement. Succes maak je samen. Kom binnen!

Community missie

In Inside Procurement komen inkoop-, contract- en supplymanagement professionals samen met hun gezamenlijke kennis, kunde en ervaring. De community biedt een veilige en vertrouwde omgeving waarin professionals die kennis kunnen delen en verbinden met de kennis die Nevi in huis heeft.

Daarmee steunt Inside Procurement op twee pijlers: interne kennis uitdragen & externe kennis inbrengen. En op het kruispunt van die twee pijlers, ontstaat een derde pijler: samen deze kennis verrijken en zelfs kennis creëren.

Community visie

Het is onze ambitie om samen het grootste online inkoopkennisnetwerk te bouwen, te zijn en te blijven. Samen leveren we een bijdrage aan maatschappelijke vraagstukken. Zo helpen we elkaar. En door de kracht van ons gezamenlijke netwerk, maken we samen nóg meer impact.

Nevi

Inside Procurement is een intiatief van Nevi. Nevi biedt een breed perspectief op het uitdagende inkoopvakgebied. Gevoed door inzichten uit bedrijfsleven, publieke sector, onderwijs en wetenschap, deelt Nevi kennis in haar netwerk. Dat gebeurt in doelgerichte opleidingen, trainingen en evenementen die jou en je organisatie verder helpen.

Nevi verbindt en creëert daarmee meerwaarde voor iedereen. Gezamenlijk maken we ons fascinerende vak, de business én de wereld een stukje mooier. We maken het je graag zo gemakkelijk mogelijk. Je logt gewoon in met je Mijn Nevi Account. Dit is hetzelfde account waarmee je al ‘zaken’ doet met Nevi.