Nieuws

๐—ฉ๐—ถ๐˜€๐—ถ๐—ผ๐—ป, ๐—ฅ๐—ผ๐—ฏ๐—ผ๐˜๐—ถ๐—ฐ๐˜€ & ๐— ๐—ผ๐˜๐—ถ๐—ผ๐—ป

๐Ÿญ๐Ÿฏ๐Ÿฌ ๐—ฒ๐˜…๐—ฝ๐—ผ๐˜€๐—ฎ๐—ป๐˜๐—ฒ๐—ป ๐—ฒ๐—ป ๐Ÿฒ๐Ÿฌ ๐˜€๐—ฝ๐—ฟ๐—ฒ๐—ธ๐—ฒ๐—ฟ๐˜€ ๐—ฑ๐—ฒ๐—น๐—ฒ๐—ป ๐—ผ๐—ฝ ๐Ÿฑ & ๐Ÿฒ ๐—ท๐˜‚๐—ป๐—ถ ๐˜๐—ถ๐—ท๐—ฑ๐—ฒ๐—ป๐˜€ ๐—ฉ๐—ถ๐˜€๐—ถ๐—ผ๐—ป, ๐—ฅ๐—ผ๐—ฏ๐—ผ๐˜๐—ถ๐—ฐ๐˜€ & ๐— ๐—ผ๐˜๐—ถ๐—ผ๐—ป ๐—ถ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ ๐—•๐—ฟ๐—ฎ๐—ฏ๐—ฎ๐—ป๐˜๐—ต๐—ฎ๐—น๐—น๐—ฒ๐—ป, โ€™๐˜€-๐—›๐—ฒ๐—ฟ๐˜๐—ผ๐—ด๐—ฒ๐—ป๐—ฏ๐—ผ๐˜€๐—ฐ๐—ต, ๐—ต๐˜‚๐—ป ๐—ฝ๐—ฟ๐—ฎ๐—ธ๐˜๐—ถ๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ฒ ๐—ผ๐—ฝ๐—น๐—ผ๐˜€๐˜€๐—ถ๐—ป๐—ด๐—ฒ๐—ป ๐—ฒ๐—ป ๐—ถ๐—ป๐˜‡๐—ถ๐—ฐ๐—ต๐˜๐—ฒ๐—ป ๐—ผ๐—บ ๐˜€๐—น๐—ถ๐—บ ๐˜๐—ฒ ๐—ฎ๐˜‚๐˜๐—ผ๐—บ๐—ฎ๐˜๐—ถ๐˜€๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป ๐—ถ๐—ป ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ฝ๐—ฟ๐—ผ๐—ฑ๐˜‚๐—ฐ๐˜๐—ถ๐—ฒ๐—ผ๐—บ๐—ด๐—ฒ๐˜ƒ๐—ถ๐—ป๐—ด.

Profielfoto van Esther Louwerse
3 juni 2024 | 1 minuut lezen

Strengere klanteisen, kortere doorlooptijden, hoge werkdruk en personeelstekortโ€ฆ Als maakbedrijf sta je voor uitdagingen die impact hebben op de effectiviteit en continuรฏteit van je productieomgeving. Het automatiseren van de productieomgeving of een deel hiervan, met robotica, vision en motion maar ook met digitaliseringsoplossingen, kunnen het verschil maken. Het vinden en implementeren van passende oplossingen is echter vaak net zo uitdagend als tijdsintensief. 

Automatisering en digitalisering kunnen veel van de dagelijkse problemen in de industrie oplossen. Hoe gaan we van wetenschap naar de implementatie in de praktijk? Veel is technisch gezien al haalbaar, maar toepassing op grote schaal blijft (vooralsnog) uit. En dat terwijl de wil om dergelijke oplossingen te implementeren er zeker wel is. Charlotte de Jong: โ€œWe merken dat er bij hightech- en maakbedrijven een behoefte is aan een compleet overzicht van praktische oplossingen. Ook zien we een behoefte aan voorbeelden van andere bedrijven die al succesvol zijn in het automatiseren en digitaliseren. Daarom bieden we met Vision, Robotics & Motion een one-stop-shop voor de fabriek van de toekomst.โ€