Profielfoto van Ed de Rochemont

Ed de Rochemont

Uitlijning profielfoto

Functie: Community Manager & Manager Netwerk Kennis over: Deal!, evenementen, 100% EV, accountability, ISO20400, netwerk, Maatschappelijk Verantwoord Inkopen Interesses: Maatschappelijk Verantwoord Inkopen, Persoonlijke Ontwikkeling Lid sinds: 01-03-2021
Over Ed

https://www.linkedin.com/in/edderochemont/

Met een facilitaire Hbo achtergrond ben ik mijn werkzame leven begonnen in de uitzendbranche.
Vervolgens heb ik de wereld van de inkoop consultancy ontdekt, door in dienst te treden bij het toenmalig grootste inkoopadviesbureau in NL; Compendium, met specialisme Facilitair. Opdrachten bij Interpolis, Rabobank, Arbodiensten en uiteindelijk Achmea hebben mij verrijkt tot een inkoop specialist met passie voor de relatie en maatschappelijk verantwoord ondernemen.
Die laatste passie heb ik verdiept door drie jaar als account director een bijdrage te leveren aan de start-up die nu door het leven gaat als Stichting MVO-Register.
Mijn toetreding tot de Nevi Ledenraad in 2018 heeft uiteindelijk geleid tot mijn huidige rol bij Nevi.
Hier komt de wereld van Inkoop, mvi, netwerken, organiseren van evenementen en de passie voor het verbinden van ideeën, mensen en oppertunities bij elkaar.

Om een beeld te geven van de activiteiten die vanuit het Nevi Netwerk ondernomen worden, maak ik regelmatig vlogjes: Deze (inmddels 37) zijn te vinden op mijn YouTube kanaal: https://www.youtube.com/channel/UCvn9EEygXez4uQ0ngiFW7jw

Bijdragen van Ed