Profielfoto van Maartje Vermeer

Maartje Vermeer

Uitlijning profielfoto

Functie: Inkoopcoach
Kennis over: prestatiemeting, Aanbesteden, Contractmanagement, Digitalisering, Inkoopmanagement, Leveranciersmanagement, Maatschappelijk Verantwoord Inkopen, Onderhandelen, Persoonlijke Ontwikkeling, Sociaal Domein, Strategische Inkoop, Tactische Inkoop
Interesses: Categoriemanagement, Inkoopmanagement, Leveranciersmanagement, Maatschappelijk Verantwoord Inkopen, Persoonlijke Ontwikkeling, Strategische Inkoop, Supply Chain Management
Lid sinds: 18-09-2022

Over Maartje

Weet waarom je doet, zoals je doet. Wat dat is en hoe je doet. Pas als je hier inzicht in hebt, kan je bepalen wat je wilt veranderen. En wat je met die verandering wilt bereiken. Ik vind het belangrijk dat iedereen zich op een gerichte en persoonlijke manier moet kunnen ontwikkelen en ontplooien. Bij ontwikkelen hoort meer dan alleen vakinhoudelijke kennis. Je mindset, manier van doen en hierin bij jezelf kunnen blijven, zijn essentieel om succesvol te zijn en voor persoonlijk welzijn.

Mijn coaching & training zijn gericht op het ontwikkelen en ontplooien van je persoonlijk fundament en executive vaardigheden. Dit maakt het voor iedere inkoopprofessional waardevol. Of je nu al jaren onderweg bent of net bent begonnen of nog bezig bent met je route te bepalen!

Met Personal Procurement Fundamentals gaan we in een gericht en persoonlijk traject aan de slag, waardoor er ruimte ontstaat voor het mens-zijn en tijd voor de dingen die je echt belangrijk vindt binnen het inkoopvak. Omdat het primair als persoon van belang is om te weten wat dit dan precies is en waar je van bent. Zo creëer je een solide basis als vertrekpunt.

Door jouw Personal Procurement Fundamentals in kaart te brengen, ontstaat er Optimale Flow, Laser Focus en Emotionele Vrijheid. Het geeft ruimte om zelf je pad te bepalen, inzicht in wat je kunt en wat je echt wilt. Dit geeft niet alleen zelfvertrouwen en kracht, maar maakt je succesvol als inkoopprofessional. Ontdek jouw stip aan de horizon.

Maar geen zorgen, uiteraard komen we daar ook met persoonlijke coaching, als je nog niet klaar bent voor een persoonlijke Expeditie.

Investeren in jezelf, als individu en als professional, gaat over het bewust creëren van de meest optimale omstandigheden om te ontwikkelen en groeien.

Bijdragen van Maartje