Vraag
Profielfoto van Klaas Stek
Klaas Stek 6 juli 2023

Inkoopcasussen gezocht voor Universiteit Twente TBK-master-studenten in het kader van "studenten moeten kennis produceren, niet consumeren"

In de course Purchasing Management in de master Technische Bedrijfskunde (TBK) lossen studententeams "simpel but wicked" inkoopcasussen op. De casus-opdracht heeft als ondertitel "praten met 'echte' mensen" 😀. Ik ben op zoek naar purchasing & supply (chain) management professionals en publieke aanbesteders die zo'n simpele, maar pittige casus willen voorleggen aan toekomstige TBK-ingenieurs. 

Het stramien is simpel. De casus past op een half A4 en de studententeams worden in staat gesteld om de professional, die de casus voorlegt, te interviewen tijdens een college op maandag 11 september van 8.45 tot 10.30 uur. Na 6-7 weken presenteren de teams aan de professional en de docent. De teams worden beoordeeld o.a. op de creativiteit 💡 van de oplossing.

Kortom, er zijn twee fysieke bijeenkomsten gepland op de campus van de Universiteit Twente. De casus heeft betrekking op private of publieke inkoop, leveranciersmanagement of supply chain management.

Meer info over de course: https://lnkd.in/eQGgjpFY
(Dit artikel gaat over de literatuurstudie in de course en illustreert het enthousiasme van de studenten).

Interesse? 
klaas.stek@utwente.nl
 

Deze vraag heeft nog geen reacties.
Beantwoord de vraag van Klaas