Vraag
Marilijn Schaap 28 augustus 2023

Hulpvraag: Congres- en evenementenbureau's

Momenteel is de KB bezig met de voorbereidingen van een meervoudig onderhandse aanbestedingsprocedure voor de ‘Organisatie van congressen en evenementen’ (SAS-dienst). Nu lopen wij er tegenaan dat wij niet zo goed weten wie wij, naast onze huidige leverancier (SPITZ), wensen uit te nodigen voor deze MVO.  Graag doe ik dan ook een beroep op jullie.. Help!

Is er een andere aanbestedende dienst die een MVO of EA heeft gevolgd en met ons willen delen wie zij hebben uitgenodigd/hebben deelgenomen? 

Mijn dank is groot! :)

5 antwoorden
Profielfoto van Henriette Blumink
Henriette Blumink
29 augustus 2023

Ik kijk in voorkomende gevallen altijd op TenderNed of ik daar iets kan vinden.  De S.T.E.R. heeft vorig jaar een aanbesteding gedaan, 8 inschrijvingen ontvangen en gegund aan Louder. brand activation B.V. Misschien willen zij namen met je delen? inkoop@ster.nl 

Profielfoto van Marilijn Schaap
Marilijn Schaap
29 augustus 2023

Ha Henriette,

Dank voor je reactie en tip. Ik heb deze route bewandeld en toevallig een aantal maanden geleden met STER contact opgenomen, maar helaas nog geen reactie op mijn mails of telefoontjes mogen ontvangen. Hopelijk volgt dat nog :)

Profielfoto van Wilco Spaans Wilco Spaans
4 september 2023

hallo Marilijn, 

Een collega van mij heeft dit onlangs aanbesteed. Partijen als Burgemeesters, Eventmaats en Festivents organiseren evenementen. Wat het team heeft gedaan is een deskresearch via google en een gesprek met de partijen. Want wat belangrijker is dan namen van partijen is wat je wilt uitvragen, wat je wilt van een partij en met deze informatie het internet op. Hopelijk heb je hier iets aan. Succes ermee!

Profielfoto van Marilijn Schaap
Marilijn Schaap
5 september 2023

Ha Wilco,

Dank voor jouw reactie! Ik ga met deze namen terug naar het betrokken team.

vriendelijke groet!

Profielfoto van Peter Stolk
Peter Stolk
15 september 2023
Marilijn, sorry voor late reactie. Mijn suggestie zou zijn om de vraag aan ChatGPT te stellen. Voor dergelijke vragen kan inzet van AI waardevol zijn. Via Google dan verder oriënteren op de uitkomst van ChatGPT. De moeite van het proberen waard!