Vraag
Herbert Puttenstein 6 februari 2023

Waar is de centrale agenda van Nevi gebleven waarin alle activiteiten staan?

Waar kan ik een centraal overzicht vinden met alle activiteiten van Nevi? Graag weer een overzicht van alle groepen en evenementen. De agenda op Inside Procurement is vrijwel leeg?

Vind meer berichten met de volgende tags: Agenda 2023
5 antwoorden
Profielfoto van Nicole Jacobs
Nicole Jacobs
7 februari 2023

Beste Herbert,

In Inside Procurement kun je een aantal evenementen vinden waar je je voor in kunt schrijven op korte termijn. Het overzicht van evenementen is te vinden op onze website via deze link. Hopelijk is het zo duidelijk, anders hoor ik het graag van je.

Profielfoto van Herbert Puttenstein Herbert Puttenstein
8 februari 2023

Bedankt. Na maart 2023 is de agenda van InsideProcurement leeg. En als ik de informatie bijeenkomsten voor opleiding weglaat zie ik op Nevi.nl maar 2 evenementen. Bij de aankondiging -onderaan- voor de contractmanagementdag  2023 staat kwartaal 1 16-03, maar als je doorklikt zie dat het 13 april is, dus kwartaal 2. En dat is de laatste activiteit die ik kan vinden, zijn er geen activiteiten gepland na april? Graag weer een centrale agenda waarin alle activiteiten staan van de Nevi (groepen) en start opleidingen enz.

Profielfoto van Nicole Jacobs
Nicole Jacobs
9 februari 2023

Dank voor je feedback, ik ga dit oppakken met mijn collega's. 

Profielfoto van Jeroen Corts
Jeroen Corts
13 februari 2023

Ik vond het 'vroeger' ook een stuk duidelijker met 1 lijst met alle activiteiten (per regel en datum). Gewoon op de Nevi website bij 'evenementen'. Groet, Jeroen 

Profielfoto van Nicole Jacobs
Nicole Jacobs
13 februari 2023

Dank Jeroen, mijn collega's die de evenementen plannen zijn op de hoogte van deze wens en gaan ermee aan de slag.