Evenement

Duurzamer onderwijs gestoeld op circulariteit. Of op circulaire stoelen?

10 mei
10 mei 2022
09:00 tot 12:30
Bijeenkomst
18 oktober 2021 | 2 minuten lezen

Aanmelden? Graag via het event dat op de kalender staat binnen de groep Nevi Noord.

Eindelijk mogen we weer! Vanuit Nevi Noord bieden we op 16 november een prachtige gelegenheid om kennis te maken met de mogelijkheden op gebied van de circulaire meubelindustrie in Noord Nederland!

In samenwerking met EromesMarko en Noorderpoort worden we meegenomen in het maakproces bij één van de meest toonaangevende leveranciers van duurzaam (onderwijs)meubilair van Nederland. Van hennep tot stoel, lokaal gesourced en geassembleerd.

Aan de hand van de casuïstiek van Noorderpoort, een van de grootste ROC's van Noord Nederland, wordt je vertelt hoe zij circulair meubilair hebben aanbesteed. Met een omvang van ca. 14.000 studenten en 1.400 medewerkers is de slag naar duurzamere keuzes eentje die grote duurzame impact heeft. Noorderpoort koos in 2020 voor het uitvoeren van een aanbesteding waarbij de gunning is gegaan naar die partij die het beste kon voldoen aan de duurzame ambitie van de instelling.

EromesMarko levert de komende tien jaar meubilair aan het Noorderpoort, onder meer met een terugnamegarantie en 'refurbishing' service. Tijdens een rondleiding in de fabriek zie je hoe dit in zijn werk gaat! Wat waren de uitdagingen voor het Noorderpoort?  

Wil je weten hoe je zo'n aanbesteding opzet? En hoe het de opdrachtgever én opdrachtnemer nu bevalt? Kom ook langs! De brunch krijg je van ons. Helemaal aansluitend op de tijd van nu biedt de locatie een duurzame werkplek aan om na het event nog aan de slag te gaan! Op deze unieke locatie in Hoogeveen zijn werkplekken beschikbaar waar je de rest van de dag kosteloos gebruik van kunt maken.

Sprekers: EromesMarko; Robert ten Wolde, Noorderpoort; @Marcel van den Hul.  

Heb je alvast iets te vragen aan één van de sprekers? Laat het weten in de comments hieronder.

Programma:

  • 9:00 - 9:15 Inloop
  • 9:15 - 9:20 Opening Nevi Noord
  • 9:20 - 9:35 De aanbesteding: Noorderpoort
  • 9:35 - 9:50 De inschrijving: Eromes
  • 9:50 - 11:00 In gesprek (inclusief koffie break)
  • 11:00 - 12:00 Rondleiding in de fabriek
  • 12:30 - Afsluiting & Lunch

 

Let op! Aantal plaatsen beperkt. Aanmelden? Graag via het event dat op de kalender staat binnen de groep Nevi Noord.

Eromes Marko

Industrieweg 31
7903 AH Hoogeveen
GroepenDeelnemers
Inloggen beheer