Evenement

Versnellingsnetwerk Circulair Inkopen, de praktijk

28 januari
28 januari 2022
10:00 tot 11:00
Webinar
14 december 2021 | 1 minuut lezen

Wat zijn de vorderingen in de verschillende buyer-supplier groups en de updates op het kennisplatform? Je hoort het tijdens dit webinar.

Versnellingsnetwerk Circulair Inkopen, de praktijk

Kennis delen, ontwikkelen en de praktijk! In dit webinar gaan we je informeren over de laatste stand van zaken over Circulair Inkopen. Wat zijn de vorderingen in de verschillende buyer-supplier groups en de updates op het kennisplatform. En natuurlijk komt de praktijk aan het woord met een mooie casus: wat ging daarbij goed? wat niet? wat leren we daarvan? Wil jij ook meedoen en circulair inkopen versnellen door middel van specificeren, contractmanagement, KPI’s en het creëren van transparante Supply Chains, meld je dan snel aan.

In dit webinar leer je:

  • Praktijkvoorbeelden Circulair Inkopen
  • Starten met Circulair Inkopen
  • Buyer-supplier groups
  • Kennisplatform
  • Netwerkfunctie

Programma

10:00 uur - @Karin van IJsselmuide: welkom & stand van zaken:
10:05 uur - @Suzanne van Haren: Update buyer-supplier groups:
10:20 uur - Royan van Velse: Praktijkcase PreZero Nederland
10:40 uur - Sophie de Smet: update kennisplatform
10:55 uur - @Karin van IJsselmuide: samenvatting & vooruitblik

Aanmelden

Als je deze bijeenkomst wilt bijwonen kun je aanmelden via nevi.nl/evenementen/versnellingsnetwerk-circulair-inkopen-de-praktijk.

Replay & Presentatie 

Als je het webinar hebt gemist of wanneer je die nog eens wil terugkijken, kun je dat hier doen. Hieronder vind je ook de presentaties (als pdf) terug, zodat je die ook nog eens op je gemak kunt terugkijken.

Vragen? Opmerkingen? Suggesties?

Heb je naar aanleiding van het webinar nog vragen, opmerkingen en/of suggesties? Of heb je nog een vraag bedacht, die je niet tijdens het webinar hebt gesteld? Reageer dan gerust hieronder; we helpen je graag 😊

GroepenDeelnemers
Inloggen beheer