Evenement

Open Procurement with Impact: How?

30 mei t/m: 31-05-2022
30 mei 2022 - 31 mei 2022
09:00 tot 17:30
Bijeenkomst
4 mei 2022 | 1 minuut lezen

Op 30 en 31 mei organiseren het ministerie van Binnenlandse Zaken, de Open State Foundation en het Open Contracting Partnership het evenement “Open Procurement with Impact: How?”. Publieke inkoop moet en kan transparanter. 

 Dit tweedaagse evenement staat in het teken van de opgave vraag hoe publieke inkoop en aanbesteden verbeterd kan worden met behulp van open data, technologie en publieke participatie. Hoe kan open aanbesteden en contracteren helpen om betere resultaten te bereiken, waaronder meer concurrentie, inclusie en duurzaamheid? Hoe kunnen we bestaande uitdagingen en barrières bij het publiceren van gegevens over overheidsopdrachten overwinnen, hoe kunnen we omgaan met uitdagingen zoals commerciële gevoeligheid? Wat zijn effectieve mechanismen voor betrokkenheid en monitoring? 

 Samen met open inkoop experts uit verschillende EU-landen, paneldiscussies en workshops leren we van elkaar, en verkennen we verdere samenwerkingen op weg naar open inkoop! Meedoen? Dan kan! Schrijf je hier in om het evenement fysiek of online bij te wonen. Meer informatie over de agenda, workshops en sprekers is te vinden op www.open-procurement.nl.

Hierbij ook de link naar het online programmaboekje van de conferentie. Via deze link kan iedereen online deelnemen zonder te zijn geregistreerd!

Koninklijk Instituut van de Tropen

Mauritskade 63
1092AD Amsterdam
Nederland
24 mei 2022
24 mei 2022

Hierbij ook de link naar het online programmaboekje van de conferentie. Via deze link kan iedereen online deelnemen zonder te zijn geregistreerd!

GroepenDeelnemers
Inloggen beheer