Evenement

Past je inkoopbeleid van extern personeel nog wel bij deze tijd?

14 juni
14 juni 2022
13:00 tot 14:00
Webinar
Soort: Online
10 mei 2022 | 1 minuut lezen

De markt van inkoop van externe inhuur is uitdagend. De kosten van externe inhuur vormen een significant aandeel van de totale kosten van elke organisatie. Daarnaast hebben de beschikbaarheid en kwaliteit van (externe) medewerkers een grote impact op de prestaties van jouw organisatie.

Ook bepalen de prestaties van je bureaus en externe dienstverleners in grote mate de tevredenheid van de business en het risicoprofiel. Het belang van procurement om de externe inhuur professioneel te organiseren is daarom groot.

Slim samenwerken met HR, Finance, Control, IT, Inhurende managers, bureaus, brokers, Managed Service Providers is cruciaal als je de mogelijkheden van de inhuurmarkt optimaal wilt benutten. Zo maak je jouw bijdrage aan de organisatie beter zichtbaar en huurt jouw organisatie op een professionele manier extern personeel in.

Past het huidige inkoopbeleid nog bij deze tijd en hoe wendbaar ben je als organisatie om de inkoopveranderingen aan te kunnen? En wat is er mogelijk om de onvermijdelijke stijging van inhuurtarieven te kunnen dempen? Labor Redimo geeft je tijdens dit online webinar inzicht wat je eraan kan doen. 

Tijdens dit webinar komt het volgende aan bod

  • Waar zitten belangrijke verbeterpunten in de inhuurketen én inhuurtarieven
  • En hoe ga je eraan beginnen?

Schrijf je in via de website van Nevi: nevi.nl/evenementen/past-je-inkoopbeleid-van-extern-personeel-nog-wel.

10 mei 2022
10 mei 2022

Hoi Mariska, wat een goed onderwerp om eens bij stil te staan met elkaar! Ik lees via de app niet waar het event plaats gaat vinden. Kun je hier melding van maken?

Groet, Lourens

11 mei 2022
11 mei 2022

Hi Lourens!

Dank voor j reactie! Zeker een goed onderwerp, er speelt zoveel waar je echt iets mee kunt en moet doen om het beter te maken! 

Het is een online webinar! Staat wel bovenaan vermeld, maar zal het ook nog even in de tekst zetten.

Groet,

Mariska

GroepenDeelnemers
Inloggen beheer