Evenement

Kennissessie Social Return: beleid tot invulling

29 juni
UW
29 juni 2022
14:30 tot 17:30
Bijeenkomst
23 mei 2022 | 1 minuut lezen

In deze kennissessie willen we aanbestedende diensten inzicht geven hoe zij op een concrete wijze invulling kunnen geven aan SROI en wat dit vraagt van opdrachtgevers en opdrachtnemers.

Nevi Publiek organiseert voor Nevi-leden én niet-leden die in de publieke sector werkzaam zijn kennissessies. De sessies worden altijd met toonaangevende partijen uit de publieke sector georganiseerd, zoals DNB, de Gemeente Rotterdam, UWV en Pels Rijcken.

Een Kennissessie is kleinschalig en heeft een tweeledig doel. Ten eerste de deelnemers kennis laten maken met een actueel thema en de presentatie van een best practice van een organisatie. Én ten tweede die organisatie een stap verder brengen door met de deelnemers aan de slag te gaan over een issue waar die organisatie (nog) mee zit/ hulp bij nodig heeft (wisdom of the crowd). Zo krijg je een kennisupdate vanuit een toonaangevende organisatie en kun je sparren met vakgenoten, ook over waar je op dat actuele thema zelf tegenaan loopt.

Door de gratis kennissessies bij te wonen blijf je laagdrempelig en interactief op de hoogte van de ontwikkelingen in het publieke inkoopvakgebied. Wanneer je als lid minimaal 3 kennissessies hebt bijgewoond kom je ook in aanmerking voor het Update certificaat (dat je aan het einde van het jaar automatisch ontvangt). Daarmee toon je aan dat je de ontwikkelingen in jouw vakgebied serieus neemt en jezelf continu up to date houdt.

Het programma vind je op onze website, daar kan je jezelf ook (kosteloos) aanmelden!

UW

Niels Bohrweg 121
3542CA Utrecht
GroepenDeelnemers
Inloggen beheer