Evenement

Inaugurele rede Prof. Louise Knight

23
maart
Donderdag 23 maart 2023
09:30 tot 17:00
Bijeenkomst
Profielfoto van Klaas Stek
2 minuten lezen

Uitnodiging inaugurele rede Prof Louise Knight - Universiteit Twente

Donderdag 23 maart 2023 wordt een grote dag voor het inkooponderzoeksteam van de Universiteit Twente (UT) en voor Prof Louise Knight in het bijzonder.

In de ochtend een miniconferentie plaats waarin kennis uit recent onderzoek wordt gedeeld door inkoopexperts van de UT, van masterstudenten tot hoogleraren.

Na de lunch lanceren we ons onderzoekscentrum – EL-IPS (European Laboratorium for Innovative Purchasing & Supply) en verwelkomen we een aantal inspirerende keynote-speakers uit de universitaire wereld, uit “Brussel” en vanuit de praktijk (NEVI) en de gezondheidszorg-inkoop. Hierna volgt de oratie (inaugurele rede) van Prof Louise Knight om 16.00 uur. Het rode draad voor alle evenementen is de toekomst van inkoop.

 

EL-IPS miniconferentie en lancering

De Universiteit Twente investeert in EL-IPS om onze onderzoeks- en onderwijsactiviteiten op de hele universiteit extra kracht bij te zetten, voortbouwend op de sterke fundamenten van UTIPS (jaren geleden opgericht door Jan Telgen). Meer dan 30 medewerkers en promovendi richten zich specifiek op inkoop in de publieke, industriële, gezondheids- en infrastructuursector. In het ochtendprogramma verzorgen EL-IPS-onderzoekers presentaties waarin de praktische toepasbaarheid van de onderzoeksresultaten centraal staat. --> Wat heb je in de praktijk aan ons onderzoek? 

--> Met NEVI Oost-leden gaan we in gesprek om een thema te vinden voor een gezamenlijke najaarsbijeenkomst.

 

Tweemaal aanmelden voor (1) het voorprogramma en (2) de oratie/inaugurele rede

De oratie van Prof Louise Knight is getiteld “Future Procurement: we need to talk about markets” en vindt plaats op donderdag 23 maart om 16.00 uur.

Deelnemers die geïnteresseerd zijn om de gehele dag aanwezig te zijn, dienen zich tweemaal aan te melden voor het ochtend- en middag voorprogramma en voor de oratie 

-        Voorprogramma: https://forms.gle/NEoLVxyUWZHWCYKt7 

-        Oratie: https://www.utwente.nl/en/academic-ceremonies/inaugurele-lezingen/registratie/inaugurele-ridder/ 

Na aanmelding ontvangt u een uitnodiging voor een bijeenkomst met aanvullende informatie.

Dankzij de bijdragen van onze conferentie- en keynote-sprekers hebben we een programma ontworpen dat een uitstekend programma belooft te worden voor de leden van NEVI Oost, private en publieke inkopers en voor collega's van universiteiten (HBO en WO). De voertaal is Engels.

 We zien je graag op 23 maart in Enschede!

 

Voor meer informatie: dr. Klaas Stek (klaas.stek@utwente.nl)

Universiteit Twente

Drienerlolaan 5
7522NB Enschede
Nederland