Evenement

CPD Workshop: over consultants, goeroes en andere onzin

04 april
4 april 2023
16:30 tot 21:30
Bijeenkomst
Profielfoto van André Lurvink
21 februari 2023 | 2 minuten lezen

Consultants en business development bureaus bieden een veelheid aan tools om jou en je bedrijf nog succesvoller te maken. Maar, hoe succesvol zijn deze tools nou eigenlijk? Richard Engelfriet neemt je mee op een kritische zoektocht naar de waarheid. En dat doet hij met een dikke knipoog, de nodige humor en veel interactie.

Over dit event

Voor het CPD-event op dinsdag 4 april hebben we Richard Engelfriet, auteur van het boek 'De Succesillusie', gestrikt om een inspirerende en interactieve workshop voor ons te verzorgen.
Tijdens deze workshop gaat hij in op veelgebruikte methodes die ook inkopers gebruiken om beter te presteren. Denk aan het SMART maken van doelen, het formuleren van de 'why' van je organisatie, jezelf blijven en de vele persoonlijkheidstests die je vertellen of je blauw, rood of oranje bent. Met veel humor en concrete voorbeelden houdt hij ons een spiegel voor: want is er eigenlijk voor bewijs voor deze methodes?

Kortom, een avond die best een beetje zal 'schuren', maar waarbij ook stevig gelachen mag worden. En je hebt de mogelijkheid om bij voorbaat al aan te geven welke methode je graag aan bod wil laten komen. Werk je agile en ben je benieuwd of dat beter werkt dan ouderwets projectmatig werken? Moet je naar een cursus storytelling? Vertelde die trainer je laatst dat je uit jouw comfort zone moest komen? Leg het voor aan Richard Engelfriet en hij zal je er op 4 april alles over vertellen!

Tijdens dit event komen de volgende onderwerpen aan bod:

•    Kritische kijk op consultants en business goeroes
•    Zin en onzin van persoonlijkheidstests
•    Hoe voorspellend zijn de gaven van trendwatchers?
•    Het ‘waarom’ van Simon Sinek en andere TED coryfeeën
•    Waarom is Engelfriet zo negatief over positief denken?

N.B.: dit event is alleen toegankelijk voor CPD (Continuing Personal Development)- leden. Geïnteresseerd en nog geen CPD lid? Sluit je aan bij het CPD-netwerk en we zien je graag op 4 april!

 

Programma 
16:30 uurOntvangst
17:00 uurStart programma
18:30 - 19:00 uurPauze met lichte maaltijd
20:30 uurNetwerkborrel
21:30 uurEinde

 

 

AANMELDEN

 

Nevi House of Procurement

Arnhemsebovenweg 160
3708 AH Zeist
Nederland