Evenement

Hoe veerkrachtig is uw supply chain?

04 april
4 april 2023
13:30 tot 18:00
Bijeenkomst
Profielfoto van Richard Holman
27 februari 2023 | 1 minuut lezen

Verstoringen in supply chains, de vraag hoe hiermee om te gaan en hoe de supply chain van de organisatie veerkrachtig (resilient) te maken zijn actuele thema’s die bij veel bedrijven hoog op de agenda staan. Maar hoe geeft u als organisatie invulling aan het begrip veerkracht (resilience) en hoe organiseert u dan veerkracht in uw supply chain ?

In 2022 hebben Involvation, Hogeschool Windesheim en Rijksuniversiteit Groningen in het kader van het onderzoeksproject ‘Ready for the next crisis’ een Resilience Quick Scan ontwikkeld. Deze Quick Scan is bedoeld om organisaties in korte tijd inzicht te geven in de wijze waarop men de resilience capabilities in de supply chain heeft georganiseerd.

Op dit ogenblik hebben ruim 80 organisaties uit uiteenlopende sectoren de Resilience Quick Scan ingevuld. Op dinsdag 4 april van 13.30 tot 18.00 willen wij u graag van harte uitnodigen voor het symposium ‘Hoe veerkrachtig is uw supply chain’ op Hogeschool Windesheim waarbij wij met u willen delen:

·         de eerste bevindingen uit de Resilience Quick scans

·         de concrete invulling van Resilience voor verschillende bedrijven

·         opvallende verschillen per bedrijfstak

·         een aantal best practices hoe organisaties zich kunnen voorbereiden om beter om te gaan met verstoringen in de supply chain.

Tijdens het symposium krijgt u verder inzicht hoe Resilient uw supply chain is en kunt u zichzelf benchmarken met andere organisaties binnen en buiten uw eigen bedrijfstak. Verder komt aan bod:

·         Bewustwording van de diversiteit aan maatregelen en kenmerken die bepalen hoe Resilient de supply chain is

·         Identificeren van optimalisatiemogelijkheden

We nodigen u van harte uit om 4 april van 13.30 tot 18.00 uur alvast vast te leggen in uw agenda. Wilt u zich al direct inschrijven dan kan dat hier https://tinyurl.com/2p84zf68

Dit event wordt georganiseerd door Involvation, Hogeschool Windesheim en Rijksuniversiteit Groningen

Wij zorgen tijdens het symposium voor een hapje en drankje.

Hogeschool Windesheim

Campus 2
8017 CA Zwolle
Nederland