Nieuws

Korte Supply Chain video's

We leven in wonderlijke tijden. Zeker het afgelopen anderhalf jaar. Steeds vaker en frequenter stelt technologie ons in staat om sneller en met hogere volumes te handelen, met meer mensen, in meer landen dan ooit te voren. Tegenwoordig is iedereen slechts een paar klikken verwijderd van importeren of exporteren. Waar ter wereld dan ook.

Sneller. Hoger. Sterker.

Bovendien is het de afgelopen jaren, voor beginners in onze branche veel gemakkelijker geworden om toegang tot de markt te krijgen. Dit is een enorme een kans om niet alleen te starten, maar ook om te groeien. De wereld om ons heen verandert en hoewel 'je staat erbij en kijkt ernaar', is die veranderende wereld juist inspiratie en motivatie om je aan te passen. Trouwens ... je concurrentie doet het allang!

Profielfoto van Harold Kip
23 augustus 2021 | 1 minuut lezen

FlexU

Juist voor beginners (maar zeker ook voor 'ervaren rotten' in het vak!) heeft Flexport, FlexU ontwikkelt. Met FlexU houd je jouw kennis van Supply Chain actueel. Op FlexU staan verschillende korte video's waarin experts uit de branche vertellen over de verschillende aspecten van Supply Chain. De onderwerpen zijn verdeeld in Supply Chain, Ocean, Air en Trucking.

Snack-size

Elke video is 'snack-size' en breekt grote logistieke onderwerpen op in gemakkelijke verteerbare materie. 

  • 'To the point' en 'hands on, zodat je meteen kunt toepassen wat je leert
  • Schaal en optimaliseer je wereldwijde toeleveringsketen door bruikbare ideeën
  • Sla valkuilen over, zoals wanbeheer van de voorraad of verspillende logistieke uitgaven

Het aanbod van de video's zal de komende tijd worden aangepast en aangevuld, omdat het - net als de wereldhandel - continue onderhevig is aan verandering ?

Webinars?

Naast FlexU heeft Flexport ook nog een heel aardige collectie on-demand webinars. Je kunt ze (allemaal?) bekijken op hun YouTube kanaal.