Nieuws

Hallo Allemaal!

Profielfoto van Harold Kip
2 maart 2020 | 2 minuten lezen

Hallo allemaal!
 

Mijn naam is Harold en ik ben nieuw hier. Ik ben vanaf 1 februari bij Nevi gekomen als Community Manager. Dat betekent dat ik – onder andere – mag zorgen voor de Nevi Online Community; het platform waarop je nu dit bericht leest.

Mijn proeftijd zit er nu op en dat betekent dat ik vanaf nu gas kan gaan geven 😉

In de komende jaren wil ik ervoor gaan zorgen dat de Nevi Online Community dé plaats wordt, waar Procurement Professionals elkaar ontmoeten, elkaar helpen, inspireren en stimuleren. Met de Nevi Online Community willen we je graag in staat stellen om kennis te delen en te maken waarmee je jezelf én anderen verder helpt. Juist dat faciliteert succes. En succes maak je samen.

Daar wil ik je graag mee helpen.

De wereld van de inkoop is vrijwel helemaal nieuw voor mij, afgezien van mijn ervaringen ‘aan de andere kant van de tafel’. Want ik heb – inmiddels in een grijs verleden – een achtergrond in Sales & Marketing.

In tegenstelling tot de wereld van de inkoop, is de wereld van (online) communities voor mij een dik boek dat is volgeschreven met de meest prachtige verhalen. De afgelopen 25 jaar ben ik gegroeid van een ‘enthousiaste en vrijwillige forum-moderator’ (ik begon als vrijwilliger in een online community voor Microsoft Flight Simulator) naar Community Manager (ik ruilde mijn baan als online marketeer in 2008 in, voor een baan als Community Manager bij Autodesk).

Daardoor heb ik inmiddels een rugzak met flink wat bagage. Daardoor weet ik inmiddels heel goed wat werkt. En vooral: wat niet werkt. Dat heb ik geleerd door mijn ervaringen met en bij kleine en grote organisaties in verschillende branches. Daarnaast zorg ik in mijn vrije tijd voor Online & Social voor organisaties die ik zelf leuk vind - zoals mijn wielervereniging ASC Olympia.

 

Ik woon samen met mijn vrouw Kim en onze dochter Lily in Amsterdam. Arthur – mijn zoon uit mijn vorige relatie – komt om het weekend bij ons. Als ik niet aan het werk ben, stap ik graag op mijn fiets voor een rondje trappen naar (bijvoorbeeld) Zandvoort. Daarnaast speel ik gitaar en als er daarna nog tijd over is, vind ik het leuk om schaalmodellen van vliegtuigen in elkaar te zetten. En natuurlijk is Online & Social een integraal onderdeel van mijn leven, hoewel ik denk (of hoop?) dat ik niet ben vergroeid met mijn telefoon en laptop.

In de komende weken / maanden hoop ik velen van jullie te mogen ontmoeten; zowel online als offline. Stuur mij gerust een bericht of link met mij. Ik leer je graag kennen en help je graag. Mocht je vragen en/of suggesties hebben, aarzel dan niet om die met mij te delen.