Nieuws

Vacature Online Community Lead

Krijg jij energie van online? Wil je meer leren over (online) communities? Heb je een paar uur per week over waarin jij je verder wil ontwikkelen op online community gebied? Lees dan verder!

Profielfoto van Harold Kip
14 februari 2022 | 2 minuten lezen

Wat is Inside Procurement?

We willen samen het grootste online inkoopkennisnetwerk bouwen, zijn en blijven. Samen met deelnemers in de community, met collega’s en met partners. Samen met iedereen die interesse heeft in het inkoopvak. We doen dit onder andere via onze online community: Inside Procurement. In Inside Procurement komen inkoop-, contract- en supplymanagement professionals samen met hun gezamenlijke kennis, kunde en ervaring. Inside Procurement is het online verlengstuk van onze prachtige vereniging.

Wat ga je doen?

  • Je begeleidt deelnemers in Inside Procurement. Je verbindt deelnemers met elkaar en met de kansen die zich voordoen. Je organiseert evenementen en deelt en creëert actief kennis en vragen.
  • Vrijwel dagelijks check je de status quo in de community, onderhoud je contacten met deelnemers (in jouw groep(en)) en deel je het laatste relevante nieuws, evenementen en andere content in de community.
  • Je maakt jouw community er (online én offline) van bewust dat de online variant er is. Je maakt ze enthousiast om actief te worden en te blijven in de community en zorgt dat relevante evenementen en documenten op Inside Procurement worden gedeeld.
  • Als er onderwerpen zijn waar weinig reactie op komt, is het aan jou om na te gaan wie er antwoorden heeft.

Met wie willen we ons team van vrijwilligers graag uitbreiden?

We willen ons team van vrijwilligers graag uitbreiden met iemand die begrijpt hoe je online, deelnemers betrekt bij wat er speelt in de sector, branche of regio. Omdat jij betrokken bent bij jouw groep(en), weet je wat er speelt en weet hoe je daarop het beste kunt inspelen. Je hebt een drive om aan succes te werken, je bent geduldig en houdt van het onderhouden van contacten en delen van kennis en nieuws. Kennis van het inkoopvak is niet per se noodzakelijk; het is veel belangrijker om een gepassioneerde online adept te zijn.

Je herkent jezelf in de volgende omschrijving:

  • Je bent een verbinder – je signaleert kansen en haakt mensen daarbij aan, zodat we kunnen samenwerken aan het invullen van die kansen.
  • Je bent proactief – je zoekt écht mensen op, je weet wat zij interessant vinden en weet daar de perfecte content voor te vinden of te maken.
  • Je hebt een passie voor online – je bent thuis op Internet en de werking van een online community (platform) heb je zo door.
  • Je hebt een lange adem – je weet mensen te blijven boeien en te verbinden en je weet ook dat zoiets soms best lang kan duren.
  • Je bent écht betrokken – je weet niet alleen hoe een online community (platform) werkt, maar ziet ook waar het kan verbeteren.
  • Je bent bereid om je minimaal één jaar aan deze vrijwillige functie te binden. En als je het leuk vindt, mag je natuurlijk best langer blijven.

Waarom zou je als vrijwilliger bij Inside aan de slag gaan?

Vooral als je meer wil leren over community (platformen), nieuwe kennis opdoen én in contact wil komen met inkoop-, contract- en supplymanagement professionals. Natuurlijk sta je er niet alleen voor; je wordt actief gesteund door andere Community Leads (we hebben zelfs een 'geheim genootschap' - een besloten groep die alleen zichtbaar en toegankelijk is voor Community Leads ) en bovendien goed begeleid door een team van zeer ervaren Community Managers vanuit de Nevi organisatie.

Reageren? 
Als je bent geïnteresseerd of als je eerst meer informatie wil, stuur mij dan gerust een bericht! Je mag mij ook een e-mail sturen of bellen op +31 682 912 501.