Nieuws

Stand van zaken met betrekking tot De verNieuwde Regeling

Profielfoto van Hub Keulen
18 oktober 2022 | 1 minuut lezen

Eerder dit jaar heeft de gezamenlijke schrijfgroep van Branchevereniging Nederlandse Architectenbureaus (BNA), Koninklijke NLingenieurs, brancheorganisatie MKB INFRA, de Nederlandse Vereniging voor Inkoopmanagement (Nevi) en Stichting Bureau Inkoop & Aanbestedingen Zuidoost-Brabant (Bizob) haar conceptversie van De verNieuwde Regeling open geconsulteerd. Iedereen die dat wilde kon zijn of haar reactie geven op dit document. Dat is ook veelvuldig gebeurd. In totaal zijn  er zo’n 90 reacties ontvangen met zo’n 1750 afzonderlijke opmerkingen en suggesties. Vanuit opdrachtnemers, opdrachtgevers, verzekeraars, bouwers, intermediairs en de wetenschap.

De schrijfgroep heeft de afgelopen periode hard gewerkt om alle respons nauwkeurig te bekijken en bespreken. Gezien de grote hoeveelheid reacties en de wens om dit werk zorgvuldig te doen zal zij daar ook de komende tijd nog mee bezig zijn. Als er nieuwe ontwikkelingen zijn horen jullie dat uiteraard van ons.

Mocht je naar aanleiding van dit bericht vragen hebben, dan vragen we je om die in het kader van een transparant verlopend proces te richten aan dnr@nevi.nl