Nieuws

Verkiezingen 2023

Profielfoto van Ton van Geijlswijk
21 november 2023 | 1 minuut lezen

Beste inkoopprofessional,

In de aanloop naar de verkiezingen op 22 november 2023 willen ook jouw hulp inroepen om inkoop op de agenda te zetten. Want met elkaar kunnen we de aandacht vragen voor ons mooie vak én de waarde die het levert voor organisaties en maatschappij.

Rondom de verkiezingen worden er vanuit Nevi verschillende acties ondernomen om inkoop beter te agenderen. Uit de analyse ​van de partijprogramma’s blijkt dat het inkoopvakgebied het meeste verschil kan maken op het gebied van innovatie, energie ​en duurzaamheid (trefwoorden sociaal, circulair, klimaatneutraal) en dan met name in de keten. Inkoop speelt een ​cruciale rol in de huidige transities en dat laten we de landelijke politieke partijen, middels een maatwerkreactie op hun programma, weten.

Daarnaast willen we jouw hulp inroepen!

Email-handtekening:

Wil je het beeld met de pay-off die het best bij jou past (keuze uit vier) als email-handtekening onder al jouw mails zetten? In de beelden staat onze #powerofprocurement. Op onze site https://nevi.nl/pop staat onze analyse uit de partijprogramma’s, achtergrondartikelen rondom de verkiezingen uit Deal! En de brieven gericht aan de politiek. De pay-off's en een handleiding vind je in de Toolkit verkiezingen 2023.

Post op LinkedIn:

En/of plaats het beeld met de pay-off die het best past inclusief #powerofprocurement op LinkedIn (extra of bijvoorbeeld als je dat niet in je email-handtekening wilt of de bedrijfspolicy is dat je niet zelf je email-handtekening mag aanpassen). Wil je daarbij ook Nevi taggen (@Nevi)?

En ken je één van de kandidaat-Kamerleden? Deze kan je uiteraard ook taggen om inkoop zo direct op de agenda te zetten!

Hartstikke bedankt voor je hulp!  

Nevi