Nieuws

tonii goes philosophy: inkopers, oefen je denken!

Profielfoto van Peter Stolk
25 november 2023 | 1 minuut lezen

Als inkoopprofessional ben je altijd op zoek naar de vraag achter de (inkoop)vraag. Filosofische skills kunnen helpen om zicht te krijgen op het onderliggende probleem of behoefte. Maar hoe pak je dat aan? Welke vragen stel je? Speciaal voor inkoopprofessionals organiseert tonii community - in samenwerking met Opdefilosofa - in de eerste helft van 2024 hiervoor een online reeks onder de naam 'Inkopers, oefen je denken!' 

Op 30 november a.s. zetten we de meerwaarde van filosofie voor inkoop alvast centraal bij ons 'early evening' startevent 'tonii goes philosophy!' dat we in co-creatie met In2Talent organiseren. We geven informatie over 'Inkopers, oefen je denken!' en presenteren als hoofdact de bekende filosoof en schrijver Lammert Kamphuis die een inspirerende inleiding over filosofie zal verzorgen rondom zijn boek 'Verslaafd aan ons eigen gelijk'. Lammert is een begenadigd spreker/performer en wordt om die reden ook wel de 'Ben Tiggelaar van de filosofie' genoemd.

Interesse en tijd om te komen? Je gaat er geen spijt van krijgen! We ontvangen je dan graag vanaf 17.30 uur met een broodje in ZZIIN Conference center op het Centraal Station van Den Haag. En sluiten rond 20.00 uur weer af met een borrel. Deelname is kosteloos. Inschrijven via deze link.