Inside Procurement App

Download voor Android en iOS

Inside Procurement is ook beschikbaar als app op je smartphone. Voor Android en iOS.

De Android app kun je hier downloaden.

De iOS app kun je hier downloaden.

Altijd aan

Inside Procurement is de community van, voor en door Procurement Professionals. In de community vind je antwoord op jouw vragen, leer je van anderen en zo ontwikkel je jouw inkoopkennis. Daarbij is het bijzonder belangrijk dat je snel antwoord krijgt op jouw vragen. Want we leven in een maatschappij die steeds sneller gaat; zeker als inkoper moet je steeds sneller keuzes maken en beslissingen nemen. Je moet eigenlijk altijd 'aan' staan. 

Inside Procurement staat altijd 'aan'. Je krijgt antwoord op jouw vragen als jij dat wil. Vaak sneller dan je denkt. En dan wil je ook meteen weten wanneer er antwoord op jouw vraag is gegeven. Dan kun je sneller acteren. 

Community in je broekzak

Het bovenstaande is feedback die deelnemers in de verschillende inkoop communities hebben gegeven. En omdat we klant- en marktgerichter zijn gaan opereren en nóg beter naar jouw feedback hebben geluisterd, hebben we samen met Procurement Professionals de Inside Procurement App ontwikkelt. Zo sluiten we nóg beter aan op jouw behoeften. Want succes maak je samen.

De Inside Procurement App is 'de community in je broekzak'. Helemaal van nu. Helemaal 'in the (k)now'. Het laatste, als eerste. Soms wat handiger dan Inside Procurement op je laptop of desktop; je hoeft bijvoorbeeld niet iedere keer opnieuw in te loggen. Veel gemakkelijker. Als je bijvoorbeeld in de trein, tram of bus zit.