Nieuws

Nevi Zuid: Inkoop, science fiction of rocket science?

Wat hebben we een enorm boeiende, inspirerende en motiverende middag gehad. Vanmiddag organiseerden we met Nevi Zuid voor het eerst in lange tijd weer eens een live evenement! Het was niet alleen fijn dat we weer een live evenement konden organiseren; het was vooral heel bijzonder om te zien dat we een flink aantal bezoekers mochten verwelkomen.

Profielfoto van Saskia Dun
8 september 2021 | 1 minuut lezen

En niet alleen in Eindhoven; door de inzet van NetworkApp konden we ook online een groot aantal toeschouwers volgen wat er op de High Tech Campus in Eindhoven allemaal werd besproken over actuele thema’s als Sustainability, Innovatie, Digitalisering, Ketenmanagement, Risico- en Contractmanagement.

Hartelijk dank

Namens heel Nevi Zuid en alle deelnemers zowel in Eindhoven als online een warm en hartelijk 'dankjewel' aan @Bart Vos (Brightlands), onze energieke en 'entertaining' dagvoorzitter. Maar zeker ook aan Albert-Jan Swart van ABN-AMRO, John Blankendaal van Brainport Industries, Jeroen van de Rijt, @Arjan van der Plas van Auping, @Achraf Talhaoui van Quando, Ruben van der Leer van Onventis, Jeroen Bemelmans van Demcon en natuurlijk Freek Andriesse van Deal! die samen met Bart een heerlijke afsluiting gaf aan ons evenement, dat wij dit jaar trouwens alweer voor de derde keer konden organiseren.

Dit was weer als van ouds. Ik kan nu al niet wachten tot we het volgend jaar weer organiseren!

Presentaties & foto's

Als je alle presentaties nog eens wil bekijken, kun je die downloaden vanaf de evenementpagina van 'Inkoop, science fiction of rocket science?' Op die pagina kun je heel binnenkort ook de foto's van het evenement bekijken. En zodra we de video’s hebben bewerkt, zullen we die natuurlijk ook delen!