Nieuws

Lizan Molmans nieuwe algemeen directeur Nevi

Met veel plezier kan ik bekend maken dat @Lizan Molmans per 1 oktober 2022 de nieuwe algemeen directeur van Nevi wordt. Ik ben verheugd dat Lizan deze rol op zich gaat nemen en heet haar dan ook van harte welkom bij Nevi! Tot 1 oktober zal @Jan Kalisvaart als ad interim de rol blijven vervullen.

Profielfoto van B S Eilander
25 juli 2022 | 1 minuut lezen

Met haar overstap naar Nevi neemt Lizan ruim 20 jaar ervaring in inkoop mee. Afgestudeerd in de evenementenbranche stapte zij na haar studie over naar het bedrijfsleven bij destijds Pink Elephant (later PinkRoccade nu KPN), een IT dienstverlener. Bij deze werkgever maakte Lizan in 2000 de overstap naar het inkoopvak. Na haar carrière bij Pink Elephant heeft Lizan tien jaar bij Vattenfall diverse procurement rollen vervuld en de laatste vijf jaar is zij CPO bij Eneco.

"Al jaren zie ik het als mijn persoonlijke missie om mijn omgeving naar een hoger plan te brengen door middel van mijn energie, kennis en ervaring. Deze persoonlijke missie zet ik graag voort bij Nevi en met al haar relaties. Samen maken we duurzame impact voor het mooiste en veelzijdigste vak ter wereld namelijk: Inkoop! We brengen het vak samen naar een hoger niveau voor individu, organisaties en maatschappij en maken het klaar voor de toekomst en volgende generaties. Dat is ongelofelijk inspirerend. Ik kijk er dan ook ontzettend naar uit om te beginnen bij Nevi!" ~ Lizan Molmans

Namens het bestuur wens ik jullie een fijne zomer toe!