Nieuws

Vacatures "senior adviseur aanbestedingen"en senior adviseur kwaliteit"

Zorg Assist Management versterkt organisaties in de zorg & welzijn bij aanbesteden, kwaliteitszorg, HACCP, zorgbrede governance, bedrijfsvoering (strategie & beleid) en toezichthoudende instanties. Waar nodig zorgen we voor passende interim- of detacheringsoplossingen. Wij zijn sparringpartner en ondersteunen gemeenten en ketenpartners bij transformatievraagstukken, innovatie, (keten)samenwerking en organisatieontwikkeling. Met ons label “Subsidie Assist” helpen wij met het aanvragen van subsidies.

Profielfoto van Hans B Ottens
1 maart 2023 | 1 minuut lezen

Per 01-04-2023, zo niet eerder, zoeken wij een ervaren senior adviseur aanbestedingen en/of een ervaren senior adviseur kwaliteit.
Wij ondersteunen bestuur/ directie en management binnen de zorg- & welzijnssector op het gebied van aanbesteden, kwaliteit, strategie & beleid, detacheren van hoger opgeleid personeel en bij het uitvoeren van subsidies (P&O en projectmatig).

Heb jij passie voor de zorg & welzijn en weet je wat er speelt in de sector, dan hebben wij een uitdagende functie met veel afwisseling. Wij werken bij klanten op locatie en vanuit ons kantoor te Eelde als het moet en vanuit huis als het kan.

Klik op de onderstaande links voor de vacature(s):

Senior adviseur aanbestedingen

Senior adviseur kwaliteit

Je kunt de vacatures en onze nieuwsberichten ook op onze LinkedIn pagina lezen.

Heb jij interesse, dan komen wij graag met jou  in contact.
Mocht jijzelf niet in aanmerking (willen) komen, maar ken jij een ervaren persoon, die wel geschikt en beschikbaar is. Schroom dan niet om hem of haar te informeren. Mocht jouw lead tot een klik en contract leiden, dan geven wij jou een dinerbon t.w.v. eur 150, -

Stuur jouw motivatie en CV, of jouw lead z.s.m.

Je kunt mij telefonisch en/of per mail bereiken:

Zorg Assist Management 
Hans B. Ottens

0592 201268 of 06 83164366

hbottens@zorgassistmanagement.nl