Evenement

Uitnodiging voor een Ronde Tafelgesprek over Artificial Intelligence in Inkoop

16
mei
Donderdag 16 mei 2024
19:00 tot 21:00
Bijeenkomst
Profielfoto van Peter Millenaar
1 minuut lezen

Beste Nevi community leden,

Ongetwijfeld hebben de meest van jullie de afgelopen periode het een ander over AI gehoord, presentaties gezien, workshops gevolgd en zelf wat uitgeprobeerd. Omdat inmiddels iedereen in de basis wel wat weet over AI lijkt het ons leuk hier een keer met elkaar in gesprek te gaan en ervaringen te delen.

Daarom nodigen wij je van harte uit voor een inspirerend Ronde Tafelgesprek waarin we dieper ingaan op het thema Artificial Intelligence (AI) binnen inkoop. Dit gesprek biedt een unieke gelegenheid om samen met gelijkgestemde professionals te reflecteren op de impact van AI en de kansen die het biedt voor inkoopprocessen, hoe we AI gebruiken in ons dagelijkse werk en wat de eerste ervaringen zijn.

Datum: 16 mei, aanvang 19.00.

Locatie: kantoor Qando|  Sint Michielsgestelseweg 8, 5261 NH Vught 

Agenda:

  1. Introductie van het onderwerp: We bespreken de essentie van AI en hoe het zich specifiek verhoudt tot inkoop.
  2. Toepassingen van AI in inkoop: We verkennen en bespreken concrete voorbeelden van AI-toepassingen, zoals automatische classificatie van spend data, sourcing events, contractmanagement, risico management etc.
  3. AI Explore-sessie: samen gaan we de AI-projecten binnen je organisatie verkennen. Hoe kunnen deze bijdragen aan een toekomstgericht beleid? Wat betekent de opkomst van AI voor de rol van inkoopprofessionals? Is het een bedreiging of juist een kans? Hoe gebruiken we het vandaag al, waar lopen we tegenaan, wat hebben we nodig om het verder te gebruiken? Dit allemaal zal worden gebruikt voor verdere sessies, zoals ronde tafelgesprekken, cursus aanbod of andere verdieping sessies.

Doelgroep: Dit gesprek is bedoeld voor inkoopprofessionals die interesse hebben in de toepassing van AI in hun vakgebied. Nodig gerust collega’s uit om samen de mogelijkheden van AI te ontdekken!

Aanmelden: Meld je aan via de inside procurement app.  Je ontvangt dan een bevestiging en verdere details over het ronde tafelgesprek.

Wij kijken ernaar uit om u te verwelkomen en samen te verkennen hoe AI de toekomst van inkoop kan vormgeven.

Met vriendelijke groet,

Peter Millenaar en Dick van Gendt, community leads Nevi Zuid.

Qando

Sint Michielsgestelseweg 8
5261 NH Vught
Nederland

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om te kunnen zien wie zich aangemeld heeft en/of om je zelf aan te melden.