Evenement

Webchallenge: Het Slimste Inkoopteam #2

25 januari
25 januari 2022
16:00 tot 17:00
Webinar
28 november 2021 | 1 minuut lezen

Welke organisatie heeft het slimste Inkoopteam? 

Test je kennis 
Inkopers kunnen hier hun kennis op het gebied van inkoop, aanbesteding en contractmanagement op een leuke en spannende manier testen. Daag jezelf uit, ervaar waar jouw team staat en ‘last but not least' – leer van de Webchallenge! Ieder deelnemend team bestaat uit minimaal 2 personen en vertegenwoordigt één organisatie.

Wie betreden dit jaar het podium?
Op 2 maart 2021 organiseerde Nevi Zuid i.s.m. tonii community de eerste editie van de webchallenge Het Slimste Inkoopteam. Het team van Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden (HDSR) won toen niet alleen 4x gratis toegang, maar ook de mogelijkheid om een sub-sessie te presenteren tijdens het Nevi Lustrum Event op 11 november 2021.

Wat valt er dit jaar te winnen (naast 4 awards per team)?
Ook dit jaar krijgt het winnende team gratis (max. 4 kaarten) toegang tot of de Nevi Contractmanagementdag op 14 april of de Nevi Procurement Day in oktober of november. En de mogelijkheid een sub-sessie te vullen tijdens het event naar keuze. De runners up krijgen een Instagram Take over van een week op tonii community. En de 3e plaats krijgt een eervolle vermelding op de socials van Nevi en tonii community.

Dit wil je gewoon doen en winnen!
Want welk Inkoopteam wil in de  eigen organisatie en in Inside Procurement nu niet het hele jaar de eer dragen van de titel van Slimste Inkoopteam 2022?

Inschrijven kan nu al via deze link en deelname is gratis.
 

Namens Nevi Zuid zijn jullie gastheren @Ed de Rochemont & @Peter Stolk. We verheugen ons op jullie deelname!

GroepenDeelnemers
Inloggen beheer