Evenement

Webchallenge: Het Slimste Inkoopteam #3

31 mei
31 mei 2022
16:00 tot 17:00
Webinar
Soort: Online
28 maart 2022 | 1 minuut lezen

Welke organisatie heeft het slimste Inkoopteam? 

Test je kennis 
Procurement professionals kunnen hier hun kennis op het gebied van inkoop, aanbesteding en contractmanagement op een leuke en spannende manier testen. Daag jezelf uit, ervaar waar jouw team staat en ‘last but not least' – leer van de Webchallenge! Ieder deelnemend team bestaat uit minimaal 2 personen en vertegenwoordigt één organisatie.

Wie betreden dit jaar het podium?
Op 25 januari 2022 organiseerde Nevi Zuid i.s.m. tonii community de tweede editie van de webchallenge Het Slimste Inkoopteam. Het team van TenderPeople won toen niet alleen 4x gratis toegang, maar ook de mogelijkheid om een verdiepingsessie te presenteren tijdens een Nevi landelijk event naar keuze. 

Wat valt er dit jaar te winnen (naast 4 awards per team)?
Deze derde editie krijgt het winnende team gratis (max. 4 kaarten) toegang tot of de Nevi Procurementday (NPD) op 1 november 2022 in het Omnisport in Apeldoorn of de Nevi CMD23 op 16 maart 2023. En de mogelijkheid een Verdiepingsessie te vullen tijdens de NPD22 of de Nevi CMD23. De runners up krijgen een Instagram Take over van een week op tonii community. En de 3e plaats krijgt een eervolle vermelding op de socials van Nevi en tonii community.

Dit wil je gewoon doen en winnen!
Want welk Inkoopteam wil in de  eigen organisatie en in Inside Procurement nu niet het hele jaar de eer dragen van de titel van Slimste Inkoopteam #3 2022?

Inschrijven kan nu al via deze link en deelname is gratis.
 

Namens Nevi Zuid zijn jullie gastheren @Ed de Rochemont & @Peter Stolk. We verheugen ons op jullie deelname!

GroepenDeelnemers
Inloggen beheer