Evenement

Webchallenge: Het Slimste Inkoopteam #4

21 maart
Dinsdag 21 maart 2023
16:00 tot 17:00
Webinar
Profielfoto van Ed de Rochemont
2 minuten lezen

Test je kennis  
Procurement professionals kunnen hier hun kennis op het gebied van inkoop, aanbesteding, contract- en leveranciersmanagement & supplychainmanagement op een leuke en spannende manier testen. Daag jezelf uit, ervaar waar jouw team staat en ‘last but not least' – leer van de Webchallenge and have FUN! Ieder deelnemend team bestaat uit minimaal 2 personen en vertegenwoordigt één organisatie. Maximaal 1 team per organisatie.

Alweer de 4e editie 
Dinsdag 2 maart 2020 organiseerde Nevi Zuid i.s.m. tonii community de eerste editie van deze webchallenge Het Slimste Inkoopteam (HSI). Het team van HDSR (Hoogheemraadschap De Stichtse Rijn) won toen niet alleen 4x gratis toegang, maar ook de mogelijkheid om een verdiepingsessie te presenteren tijdens het Nevi Contractmanagement Festival in De Fabrique in Maarssen. Editie 2 op 25-01-2022 werd gewonnen door het team van TenderPeople. En ook editie 3 op 31 mei 2022 werd gewonnen door een (ander) team van TenderPeople. 

Voor editie 4 zijn inkoopadviesbureaus uitgesloten van deelname 
Op basis van de ervaringen tijdens editie 2 en 3, hebben we besloten een aparte webchallenge van HSI voor alleen Inkoopadviesbureaus te organiseren op 14 maart aanstaande. Nevi en tonii community zullen op persoonlijke titel de inkoopadviesbureaus hiervoor uitnodigen. En daarmee bieden we teams van reguliere organisaties weer meer de mogelijkheid om te strijden voor een podiumplek!

Wat valt er dit jaar te winnen (naast 4 awards per team)? 
Deze 4e editie krijgt het winnende team de mogelijkheid om zich als organisatie gratis te presenteren tijdens de Hbo InkoopExperience die Nevi organiseert op 5 oktober voor 250 studenten van 5 hogescholen in Nederland die dan net gestart zijn met hun minor Inkoop. Daarnaast ontvangt het winnenende team maximaal 2 gratis toegangskaarten voor deelname aan de 10e editie van de Nevi Contractmanagementdag op 13 april in de Rijtuigenloods in Amersfoort. De runners up krijgen een Instagram Take over van een week op tonii community en de tonii taart. En de 3e plaats krijgt een eervolle vermelding op de socials van Nevi en tonii community.

Dit wil je gewoon doen en winnen! 
Want welk Inkoopteam wil in de eigen organisatie en in Inside Procurement nu niet het hele jaar de eer dragen van de titel van Slimste Inkoopteam #4 2023?

Inschrijven kan nu al via tonii.webinargeek.com/het-slimste-inkoopteam-seizoen-22-23 en deelname is gratis.

Heb je vragen, stel ze gerust aan mij via een bericht in Inside Procurement, email: e.derochemont@nevi.nl of op mobiel op 06-1234 30 82. 

Namens Nevi Zuid zijn jullie gastheren @Ed de Rochemont & @Peter Stolk.

We zien je inschrijving met enthousisame tegemoet en verheugen ons op je deelname!