Evenement

Masterclass PSP Catering

24 maart
Vrijdag 24 maart 2023
10:30 tot 12:00
Webinar
Soort: Online
Profielfoto van Ed de Rochemont
2 minuten lezen

Nevi en tonii community organiseren een nieuwe co-creatie
Op vrijdag 24 maart om 10.30 uur organiseert tonii community in co-creatie met Nevi en in samenwerking met The Food Office uit Baarn een online Masterclass PSP voor professionals die betrokken zijn bij de inkoop van catering(diensten). 

PSP als eigentijds alternatief voor PvE
PSP staat voor ‘Program for a Sustainable en Social Performance’ als eigentijds alternatief voor het Programma van Eisen. 
We hebben ervoor gekozen om te starten met catering(diensten) omdat de categorie voor vrijwel iedere organisatie relevant is en zowel duurzame als maatschappelijke impact heeft.

Bij het samenstellen en formuleren van de behoefte of gevraagde prestatie – in dit geval voor catering(diensten) - doorlopen veel organisaties soortgelijke trajecten als het gaat om het wat en hoe. Zowel vanuit macro (maatschappelijk) als micro (organisatie) perspectief is 'het wiel uitvinden' bij elk inkooptraject of aanbesteding zonde van de tijd en het geld. Daarnaast kunnen duurzame en maatschappelijke doelen veel beter worden bereikt wanneer organisaties meer vergelijkbare doelen op dit gebied hebben. Hierdoor kunnen leveranciers voor catering(diensten) met betere oplossingen komen voor de reductie van CO2-eq en het voorkomen van verspilling. Ook worden monostromen voor afval - essentieel voor recycling en circulariteit – beter haalbaar.

Maak kennis met Pieter van de Graaf en The Food Office

We hebben Pieter van de Graaf van The Food Office - een absolute expert op het gebied van catering(service) - gevraagd om zijn kennis, ervaring en relevante tre

nds en ontwikkelingen op het gebied van duurzame en sociale catering(diensten) te delen met de deelnemers aan de Masterclass . Wij willen inkoopprofessionals inspireren en helpen om een PSP voor catering(diensten) samen te stellen zonder iedere keer ‘het wiel te moeten uitvinden’. Dit helpt om duurzame en maatschappelijke doelen beter te realiseren. En is efficiënter!

Daarnaast bieden we deelnemers aan de Masterclass de mogelijkheid om hun ‘best practice’ te delen met andere deelnemers. 
Nevi zal dit faciliteren met een ‘dedicated’ groep op Inside Procurement (IP).

Doe je mee?
Interesse om deel te nemen aan deze unieke Masterclass georganiseerd door tonii community in co-creatie met Nevi en in samenwerking met The Food Office? 
Klik hier om te registreren! 
Deelname aan de masterclass is gratis.

Online via Teams
De inschrijving faciliteren we via WebinarGeek.
Een paar dagen voor de Masterclass ontvang je een MS Teams link.
Op deze manier kunnen we de Masterclass ook daadwerkelijk interactief maken.

Heb je vragen?
Stel ze gerust aan mij via een bericht in Inside Procurement, email: e.derochemont@nevi.nl of op mobiel op 06-1234 30 82
Jullie gastheren zijn @Ed de Rochemont & @Peter Stolk.
We zien je inschrijving met enthousisame tegemoet en verheugen ons op je deelname!