Evenement

CPD Masterclass - Geboren leiders bestaan niet

28
november
Dinsdag 28 november 2023
16:30 tot 21:00
Bijeenkomst
Profielfoto van Mariska van Wijnen
2 minuten lezen

Leidinggeven moet je leren. Je wordt niet geboren als leider. Het is een vak vol valkuilen!

Ray Klaasens is bekend als hoofdinstructeur van het TV Programma “Kamp van Koningsbrugge”. Zijn confronterende en tegelijkertijd goudeerlijke stijl zie je terug in zijn inspirerende keynotes en inspiratiesessies. Hij draait er niet om heen. Hij houdt toehoorders en deelnemers een spiegel voor om ze vervolgens mee te nemen in de wereld van leiderschap, commitment en eigenaarschap. Zijn gevleugelde uitspraken “je bent wat je doet” en ‘karakter is wat overblijft als niemand kijkt” komen niet zomaar uit de lucht vallen. Iedereen voelt en ervaart dat Ray spreekt vanuit zijn exclusieve ervaring als leider binnen de Special Forces en deze thema’s zelf als mens doorleeft. Zijn prikkelende stijl zet toehoorders op het puntje van hun stoel en daagt deelnemers uit om het eerlijke gesprek met zichzelf en elkaar te voeren.


In deze Masterclass ‘GEBOREN LEIDERS BESTAAN NIET’ prikkelt Ray Klaassens de aanwezigen op een inspirerende manier. Leidinggeven moet je leren. Je wordt niet geboren als leider. Het is een vak vol valkuilen. Zo wordt "goed voor je mensen zijn" wel eens verward met "lief voor je mensen zijn". Of het misverstand dat je als leider een stijl van leidinggeven hebt, terwijl je als leider juist een stijl van leidinggeven moet kunnen toepassen. Of "mijn mensen krijgen bij mij alle ruimte, ik houd niet van micromanagement”, terwijl de ruimte die je de mensen geeft moet passen bij wat ze aan kunnen en dat is dus in elke situatie anders. Authenticiteit, reflectie en empathie zouden daarom 'on top of mind’- aspecten moeten zijn voor elke leidinggevende.

Tijdens dit event komen de volgende onderwerpen aan bod:
•    Een masterclass van Ray Klaassens
•    Verrijkt met inzichten vanuit de Special Forces
•    Inspiratie om te werken aan je veerkracht, energie en je zelfvertrouwen

Dit event is gratis toegankelijk voor leden met een Nevi Individueel lidmaatschap én het aanvullende Nevi CPD lidmaatschap. Meer weten over het  Nevi CPD lidmaatschap? Klik hier voor meer informatie.

 

Programma 
16:30 uurOntvangst in Nevi's House of Procurement
17:00 - 18:15 uurMasterclass Deel I
18:15 uurPauze met lichte maaltijd
18:45 - 20:00 uurMasterclass Deel II
20:00 - 21:30 uurNetwerkborrel

 

Aanmelden