Evenement

Kom naar de open vergadering van Community Nevi Zuid; jouw input bepaald onze activiteiten kalender 2024!

26
februari
Maandag 26 februari 2024
19:00 tot 21:00
Bijeenkomst
Profielfoto van Saskia Dun
1 minuut lezen

Er gebeurt veel in de wereld en dat heeft grote impact (kansen en bedreigingen) op onze rol als inkoopprofessional. Ons vak is continu in beweging met als gevolg dat wij ons als professionals hierop proactief moeten (blijven) ontwikkelen. Dat betekent o.a. beter anticiperen op externe ontwikkelingen en de positionering van inkoop intern. Hoe doe jij dat en hoe kunnen we elkaar hierin versterken?

Vanuit Nevi Zuid willen we een bijdrage leveren door dit jaar een aantal Round-table bijeenkomsten te organiseren. Per bijeenkomst willen wij vakgenoten met elkaar verbinden rondom een actueel onderwerp, vraagstuk, issue of thema. Gebruik makend van een inhoudelijke expert faciliteren we tijdens de bijeenkomst de dialoog, het delen van kennis en ervaringen en bundelen we de noodzakelijke krachten om in te spelen op ieders behoefte.   

 Onze eerste stap is het verzamelen van de actuele vraagstukken, issues en thema’s en daarvoor in jouw input cruciaal!

Daarom nodigen we je van harte uit om aan te schuiven bij de vergadering van de community leads van Nevi Zuid op 26 februari vanaf 19.00 uur in Eindhoven. De eerste ideeën van Saskia van Dun, Peter Millenaar, Jan van Overbeek, Dick van Gendt, Richard Verboeket en Ruben Nouwens willen we graag met jullie bespreken en verrijken:

  • Met welke uitdagingen wordt jij als inkoopprofessional geconfronteerd?
  • Waar wil je meer over weten?
  • Wat wil je delen met vakgenoten?
  • Waarover wil je in dialoog?

De opbrengst van deze open vergadering bepaald de basis voor de Round-table bijeenkomsten in 2024.

Jouw input kun je ook kwijt in de onderstaande discussie. Dit nemen we mee in de organisatie van de Round-Table bijeenkomsten.

Mikrocentrum

De Run 1115
5503LB Veldhoven
Nederland

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om te kunnen zien wie zich aangemeld heeft en/of om je zelf aan te melden.