Nieuws

Hartelijk gefeliciteerd Intrakoop!

Profielfoto van Nicole Poldervaart-Jenje
5 oktober 2021 | 1 minuut lezen

Hartelijk gefeliciteerd met de lancering van jullie nieuwe community platform, Intrakoop!

Samenwerken is een belangrijke pijler van succesvolle ondernemingen. Van succesvolle teams. Samenwerken betekent verbinden, luisteren en kennis delen. Bovendien brengt het ons prachtige inkoopvak naar een hoger niveau. En daarmee breng je jezelf naar een hoger niveau. Zo maken we samen ons fascinerende vak, de business én de wereld een stukje mooier. Dat wist je natuurlijk al, want dat doen we bij Nevi al 65 jaar voor alle Procurement Professionals in Nederland.

Vanaf vandaag kunnen Procurement Professionals bij zorginstellingen zich ook aanmelden bij de Intrakoop Inkoop Community - een kennisplatform voor zorgorganisaties. Niet zomaar een ‘proefballonnetje’, maar een ontmoetingsplek voor inkoopprofessionals én leveranciers. Om je te kunnen aanmelden moet je zijn aangesloten bij Intrakoop en heb je toegang tot onder andere documenten, PvE’s en PRI’s. Zo bundelt de nieuwe Intrakoop Inkoop Community diverse krachten en biedt het ook aan leveranciers een plek om hun zichtbaarheid en vindbaarheid in de diverse doelgroepen te vergroten.

We zijn nieuwsgierig naar dit nieuwe platform. Hoewel deze nieuwe community - in tegenstelling tot ons eigen Inside Procurement; wij zijn geheel vrij toegankelijk – exclusief is voor leden van Intrakoop, denk ik dat we samen heel mooie stappen kunnen zetten om niet alleen de zorg beter te maken, maar ook ons prachtige inkoopvak naar een hoger niveau te begeleiden. Want succes maak je samen.

Als je – net als wij – ook zo benieuwd bent naar deze nieuw inkoop community, kijk dan eens op wijzijndeluchtin.nl.

Trouwens … ben jij Procurement Professional bij een zorginstelling? Dan nodig ik je van harte uit om, kosteloos, je aan te sluiten bij Nevi Zorg