Nieuws

Eerste Beschikbare Functionaliteiten

23 juli 2019 | 1 minuut lezen

Belangrijk om te vermelden is, dat het hier een pilot betreft van (eerste versie van) de Nevi Online Community. Het platform heeft nu nog beperkte functionaliteiten. Dit is dus niet het eindproduct.

De functionaliteiten voor deze MVP-fase:

  • Inkoopsmoelenboek: Het smoelenboek van inkopend Nederland is onze eerste stap naar een volwaardige Nevi Online Community waarin je andere inkoopprofessionals kunt vinden en kennis met elkaar kunt delen. Van belang is dat je een eigen profiel aanmaakt en deze zoveel mogelijk invult met je NAW-gegevens; wie je bent, wat je interesses zijn en wat je expertise is, et cetera. Hoe meer je invult, hoe relevanter de informatie wordt die jij zien en hoe makkelijker het voor anderen is om jou te vinden. Natuurlijk bepaal jezelf wat je er wel of niet in wilt zetten. Altijd zichtbaar zijn je naam, functie en organisatie.
  • Sturen van (privé) berichten: Naast je profiel kun je berichten sturen aan inkoopprofessionals in het inkoopsmoelenboek. Dat kan 1-o-p1 of aan meerdere vakgenoten tegelijk.
  • Een vraag stellen of reageren in de Nevi Online Community: Het is ook mogelijk om een vraag aan deelnemers in de community te stellen of te reageren op een andere vraag, bericht of stelling.

Tot slot vind je onder het kopje ‘over de Nevi Online Community’ informatie als Introductie, FAQ, Spelregels, Nevi netwerk en de nieuwe koers van Nevi.

Feedback

Natuurlijk zijn wij benieuwd naar jouw ervaringen en wensen als het gaat om kennis delen en samenwerken met andere inkoopprofessionals. Na de zomer ontvang je van ons een vragenlijst om jouw eerste ervaringen met ons te delen. Op basis hiervan gaan we dan de Nevi online community verder ontwikkelen met meer functionaliteiten om kennis met elkaar te kunnen delen.

Heb je in de tussentijd vragen dan wel opmerkingen, neem dan contact met ons op via community@nevi.nl, 088-3300743 of stuur een mij (privé) bericht via de Nevi Online Community.

GroepenDeelnemers
Inloggen beheer