Nieuws

Ik ga Nevi verlaten

Profielfoto van Jeroen Harink
4 april 2022 | 1 minuut lezen

Per 1 juni 2022 leg ik mijn functie als Algemeen directeur van Nevi neer. Begin 2019 begon ik in deze functie bij Nevi en ik denk dat ik samen met mijn collega's Nevi de afgelopen jaren vooruit heb geholpen. De strategie die in 2019 werd vastgesteld, is ondertussen bijna geheel gerealiseerd. 

Belangrijke mijlpalen uit deze strategie zijn bijvoorbeeld de integratie van Nevi Purspective in Nevi, de verhuizing van Nevi naar haar ons prachtige House of Procurement in Zeist en de slag naar een beroepsgroep gerichte organisatie, die krachtig inspeelt op de behoeften daarvan.

Daarnaast heb ik Nevi door de Coronaperiode heen mogen begeleiden, waarbij die periode onder meer is gebruikt om de omslag te maken naar blended en online opleidingen, trainingen en events. 

Per 1 juni treed ik in dienst als Global Procurement Director bij OCI, een groot internationaal bedrijf dat waterstof-gebaseerde producten (zoals brandstof en ammonia) produceert en distribueert.

Hartelijk dank voor alle mooie samenwerking en tot ziens! 

Profielfoto van Dennis Kemper
5 april 2022
Profielfoto van Dennis Kemper
5 april 2022

Hallo Jeroen, heel veel succes bij je nieuwe job binnen OCI! Mooi dat je kunt vertrekken met het gevoel dat je echt dingen hebt kunnen bereiken. Nu het stokje overdragen aan iemand die het van daaruit weer mag laten groeien. Later dit jaar gaan we vanuit Nevi Community Noord een groot event organiseren in het kader van de Noordelijke waterstofeconomie. Dus wellicht dat we je nog kunnen vinden voor wat input? ;-)

Nogmaals heel veel succes en wie weet tot ziens!

Profielfoto van Mark Reichenfeld
5 april 2022
Profielfoto van Mark Reichenfeld
5 april 2022

Jeroen, erg veel succes gewenst in je nieuwe uitdaging. Mooi dat je je kennis en ervaring gaat inzetten bij zo'n duurzame en innovatieve club! 

Dank voor alles wat  je in de voorbije jaren voor Nevi hebt betekend.

Inloggen beheer