Nieuws

Wat is Inside Procurement eigenlijk?

In september lanceerden we Inside Procurement - de online community van, voor en door Procurement Professionals. Na anderhalf jaar voorbereiden, bouwen, testen en bijschaven. Ik ben er bijzonder blij mee en enorm trots op dat we inmiddels een behoorlijk succes zijn geworden in de wereld van Inkoop-, Contract- en Supply Management! We zijn zelfs in gesprek met verschillende buitenlandse partijen, omdat zij óók zijn geïnteresseerd in Inside Procurement. Zó tof 😃

Profielfoto van Harold Kip
18 juli 2022 | 2 minuten lezen

We begonnen klein - met zo'n 300 deelnemers - en de afgelopen maanden sloten elke dag steeds meer (inmiddels al meer dan 1500!) Procurement Professionals zich aan bij Inside Procurement. Zij vinden elkaar, stellen vragen en krijgen antwoorden, delen kennis en sluiten zich aan bij de verschillende groepen die we kennen in Inside Procurement.

Bovendien keert een flink aantal Procurement Professionals vrijwel dagelijks terug. En dat vertelt mij dat we écht relevant zijn! Bovendien kunnen we in de statistieken zien dat we goed op weg zijn om de doelstellingen te halen, die we ons twee jaar geleden ten doel hebben gesteld. Je weet wel: ROI - aantonen dat de gehele exercitie, ook echt iets oplevert.

Zowel extern als intern sluit bovenstaande naadloos aan op onze slogan 'Succes maak je samen. Kom binnen.'

Afgelopen maanden hebben we ook gewerkt aan onderstaande 'explanimation' - een eenvoudige uitleg van wat Inside Procurement allemaal biedt aan Procurement Professionals. Een soort 'What's In It For Me?'.

Voor mij persoonlijk is dit een heel fraai 'product' dat heel goed helpt een antwoord te geven op de vraag: "Wat is Inside Procurement en wat heb ik eraan?"

Dus ... bekijk deze 'explanimation' eens. Dan hoef ik niet meer al die moeilijke vragen te beantwoorden 😉

En natuurlijk doe ik dit niet allemaal alleen. Kan ik dit niet allemaal alleen. Dit is een écht team-effort. Ik mag dit soort gave dingen samen doen met @Ed de Rochemont, @Mariska van Wijnen, @Ton van Geijlswijk, @Rosalie De Roy van Zuijdewijn, @Petra Salters en @Annet Noor.

En dat zijn nog alleen maar de mensen in mijn team. Naast mijn team, word ik gesteund door mijn meer dan 50 Nevi collega's en prijs ik mijzelf enorm gefortuneerd met een team van meer dan 50 (!) Community Leads, die hun tijd investeren om Inside Procurement te laten vliegen. Daarnaast hebben we een fantastische partner in Yard Digital Agency die ons met Yunits van een geweldig community platform voorzien.

Hartelijk dank en dikke kudos voor jullie allemaal, die Inside Procurement gaaf maken. Elke dag weer🙏