Nieuws

Denk mee over de Nevi Strategie

Dit jaar gaat Nevi haar nieuwe strategie ontwikkelen. Dit jaar bepalen we wat de koers voor de komende jaren moet worden om inkoop op een hoger plan te krijgen, onze missie. Uit ervaring weten we dat jij en je vakgenoten veel ideeën hebben over producten en diensten, waar Nevi mee zou moeten starten, doorgaan of stoppen. Nu is het moment om JOUW ideeën kenbaar te maken en wellicht te laten landen in onze nieuwe strategie.

Profielfoto van Jeroen Harink
Jeroen Harink
16 maart 2022 | 1 minuut lezen

Jouw ideeën zijn welkom

Om jouw ideeën te vernemen organiseren we een paar sessies in Zeist om - met elkaar en interactief - ideeën te horen, te genereren en (op hoofdniveau) te bespreken. We willen nadrukkelijk ‘bright ideas’ verzamelen, waar Nevi de komende jaren werk van kan (blijven) maken. De beste ‘bright ideas’ worden later gekozen en verder uitgewerkt om in de strategie te worden opgenomen. Uiteraard zal de strategie ook draaien om focus, dus niet elk ‘bright idea’ zal uiteindelijk de strategie kunnen bereiken. Maar … we beginnen wel breed en we staan open voor elk idee, waarmee jij en jouw vakgenoten worden geholpen.

Meld je aan voor een sessie

Heb je goede ideeën? Wil je de strategie van Nevi voeden? Meld je dan aan voor één van onderstaande sessies in het Nevi House of Procurement in Zeist, door een e-mail te sturen naar bestuur@nevi.nl.

  • Sessie 1: 11 april van 13:00 tot 15:30 uur
  • Sessie 2: 11 april van 16:00 tot 18:30 uur
  • Sessie 3: 15 april van 13:00 tot 15:30 uur

Per sessie hanteren wij een maximum van 15 deelnemers. Bij grote belangstelling worden mogelijk extra sessies georganiseerd.

Belofte

In 2019 begon ik als directeur van Nevi en vertelde ik in een interview in Deal!: “We gaan als Nevi klant- en marktgerichter opereren; we moeten nóg beter naar inkoopprofessionals luisteren en aansluiten op hun behoeften.” 

Twee jaar later hebben we al diverse stappen op dat pad gezet.

Door jou nu uit te nodigen voor deze strategiesessie denk ik weer aan die belofte; samen (!) nemen we weer een mooie, volgende stap. De nieuwe Nevi Strategie wordt het resultaat van naar jou luisteren en aansluiten op jouw behoeften, of je nu werkt als inkoper, CPO, Sourcing Manager, Contract Manager of welke functie dan ook in ons brede vakgebied.

Ik zie je graag tijdens één van de sessies, om samen te werken aan de nieuwe strategie van Nevi.