Onderhandelen

Onderhandelen is een cruciale vaardigheid voor elke inkoper. Goed kunnen onderhandelen is daarom een groot voordeel in het inkoopvak. Een inkoper besteedt circa 20% van zijn werktijd aan het voorbereiden en voeren van onderhandelingen met vertegenwoordigers van leveranciers. Daarnaast overlegt of onderhandelt de inkoper ook intern binnen een organisatie. Een goede inkoper moet daarom ook een effectieve onderhandelaar zijn.

Meer informatie Minder informatie
VolgendOntvolgen
Uitgelicht
28 oktober

The Top 3 Negotiation Mistakes and How to Address Them

Can you tell me why I’m not achieving outstanding negotiation results on...

15:00 tot 17:00 op 28 oktober 2021

Nieuws

Nieuws

Community Facelift!

Het afgelopen jaar hebben we samen met inkoopprofessionals en Nevi collega's Inside Procurement - de Nevi Online Community - nog beter, relevanter en gemakkelijker gemaakt. Lees hier wat het resultaat is.

Nieuws

Deal! #4 2021

Deze maand in Deal!: het thema arbeidsmarkt en hoe het economisch herstel begint na corona. Plus een interview met Stientje van Veldhoven over hoe de basis voor een circulaire economie is gelegd.

Op de kalender

20 januari

The Top 5 Secrets of World-Class Negotiators

Negotiations are everywhere – not only in the business environment but...

15:30 tot 17:00 op 20 januari 2022
30 november

Dag van Supply Chain Masters

Tijdens de De 24ste Dag van Supply Chain Masters (voorheen Dag van de...

09:00 tot 17:00 op 30 november 2021

Vraag & Antwoord

6 juli 2021

Wat mis je nog 'inside'?

Nu we officieel live zijn met Inside Procurement, ben ik wel benieuwd:  Wat mis je nog? Hoewel we overal goed over hebben nagedacht, zijn er wellicht nog dingen die we over het hoofd hebben gezien. En dat wil ik dan wel graag weten. Want alleen zo maken we Inside Procurement beter. Beter, zodat we nog...
26 april 2021

Klachtensysteem over leveranciers?

Beste collega s, voor een benchmark over klachtensystemen (over leveranciers) ben ik op zoek naar informatie over beschikbare systemen en ervaringen hiermee.
GroepenDeelnemers
Inloggen beheer